Overige

FoodWeLove ‘Trip to Mexico’ box WINACTIE

DEZE WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – Un, Dos, Tres!  Inmiddels zijn we aanbeland bij winactie nummer 3!  En dat is een zeer kleurrijke en smakelijke ‘Trip to Mexico’  box van FoodWeLove! Deze foodbox zit boordevol ingredienten, waarmee jij een ontzettend smakelijk Mexicaanse dinnerparty kunt gaan organiseren. Het is immers iets dat ik zelf ook het liefste doe, dus lees verder over deze ‘Trip to Mexico’ box en doe mee met de winactie!

Wat is FoodWeLove

Ik ben al een paar jaar grote fan van de FoodWeLove boxen, want het voelt altijd als een soort cadeautje aan mezelf! Elke maand wordt er een box met delicatessen samengesteld, zodat je thuis, lekker kunt gaan van bijzondere en some nieuwe producten. Er zitten altijd 6 (of meer) producten in een FoodWeLove box en uiteraard de nodige receptenkaarten met inspiratie ideeen, zodat je meteen aan de slag kunt gaan. En het is elke maand weer een verrassing welk thema of producten je deze keer zult ontvangen.

Inmiddels is de FoodWeLove box een begrip en hebben meerdere chef-koks en grote foodbloggers al een box met persoonlijke favorieten mogen samenstellen. Je kunt de boxen middels een flexibel abbonnement elke maand bij jou thuis laten bezorgen.  Naast een abbonnement kun je ook losse Thema Boxen en producten bestellen in de webshop van FoodWeLove. Ideaal als je nog op zoek bent naar een origineel en smakelijk cadeau!

Afgelopen zomer hebben jullie het al gemerkt: Ik ben grote fan van de Mexicaanse keuken  en omdat je goede dingen vooral moet delen, mag ik zelfs een complete FoodWeLove ‘Trip to Mexico’ box gaan weggeven.

Inhoud FoodWeLove ‘Trip to Mexico’ Box:

Mexican Chocolate (Taza) – Dat wordt nog eens puur genieten, met deze Chocolade blokken in de vorm van een molensteen. En dat in de meest verrassende smakencombinaties.

Chipotle Salsa Picante (Los Pilones) – De sauzen van dit merk worden rechstreeks uit Mexico geimporteerd en worden veelal verkocht in de Los Pilones restaurants in Amsterdam. De Chipotle salsa piccante is een pittig-zoete saus gemaakt van zongedroogde jalapeño pepers en bruine suiker. 

Black Bean Kit (Cool Chile Co) – Het is geen geheim dat ze in Mexico dol zijn op bonen. Dus mogen de zwarte bonen ook niet ontbreken in deze box. Heerlijk jummy met rijst en veel kruiden.

Tomatillo Salsa (Cool Chile Co) – Bij je nacho chips hoort nou eenmaal een dip! En dan het liefst een tomatendip! Deze groene tomatillo salsa maakt je Mexicaanse feestje dan ook helemaal af!

Mexican Cooking Sauce (Capsicana) – De Mexicaanse keuken is niet voor losers. Je moet wel tegen een beetje bite kunnen, want de pepers staan centraal in deze Mexicaanse cooking sauce. De inhoud is afgestemd op jarenlang voorproeven in diverse Mexicaanse ‘cantina’s . En wordt met puur gemakt rechstreeks in je keuken afgeleverd.

Tortilla chips Manchego & Green Olive (Manomasa) – En natuurlijk kun je niet zonder de mais chips. Deze speciale uitvoering bevat manchego ( schapenkaas) en groene olijven en is een beetje licht pittig van smaak.

Verkoopinformatie FoodWeLove box

Je kunt deze FoodWeLove ‘Trip to Mexico’ box momenteel nog bestellen via de website van FoodWeLove. De box kost€ 27.50 inclusief verzendkosten. Je kunt ook een maandelijks abonnement nemen op de FoodWeLove box en dan betaal je slechts € 23.95 per box.

====>  Gebruik kortingscode: FWLBK16 en je krijgt € 12.50 korting op een flexibel lidmaatschap, met een minimale afname van 2 boxen. Dat is 50% korting op je eerste box! <====

WINACTIE: Hoe maak jij kans op een FoodWeLove ‘Trip to Mexico’ box?

==> Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Vergeet svp niet een geldig e-mailadres  in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Daarnaast zijn er ook nog EXTRA winkansen:  Niet verplicht maar wel leuk om mee te doen!

1) FACEBOOK:  Like &  Share het Facebook bericht over deze winactie .

2) TWITTER:  Plaats de volgende Tweet :   ”   @bettyskitchen bestaat 3 jaar en ik wil die @foodwelovebox winnen! #BK3YR   ”

3) INSTAGRAM:  Repost de foto van deze winactie. Tag vervolgens @bettyskitchenNL en @foodwelovebox  en de hashtag #BK3YR

4) GOOGLE + :   Like en Deel het bericht van deze winactie, zie: Betty’s Kitchen.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 24 Februari 2016! De winnaar krijgt persoonlijk bericht en houd er rekening mee dat de prijs enkel wordt verzonden naar een afleveradres in Nederland of Belgie.

Heel veel succes en groetjes, Betty

******************************************************************************************************************************

Deze winactie is inmiddels afgelopen!

De ‘Trip to Mexico’  box van FoodWeLove is gewonnen door: Marianne Scholten

*****************************************************************************************************************************

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

6 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago