Hoe feestelijk ziet deze croissant krans gevuld met aardbei, mascarpone en pure chocola eruit? En geloof mij, hij smaakt ook net zo feestelijk als dat hij eruit ziet. Ideaal voor een uitgebreid ontbijt of een brunch in het weekend. Of gewoon door de week natuurlijk als je daar zin in hebt!
Deze croissant krans is zowel warm als koud te serveren. Dus mocht je nog een stuk overhouden, bewaar deze dan vooral goed afgesloten in de koelkast. Dan kun je er op een later moment nog eens van genieten. Vind je dit recept een succes? Wij maakten eerder ook heerlijke andere recepten met croissant deeg. Bijvoorbeeld dit recept van croissants met oreo’s en chocolade. Of deze gevulde croissants met amandel. Maar voor de hartige trek kun je ook deze mini worstenbroodjes maken. Om je vingers bij af te likken…
Ik heb voor dit gerecht gebruik gemaakt van kant-en-klaar deeg voor mini-croissants. We waren namelijk met z’n tweeën. Bovendien hadden we ook maar driekwart van het deeg gebruikt. Maar ga jij hier bijvoorbeeld met meer personen van eten, kun je de krans natuurlijk ook groter maken of gebruikmaken van kant-en-klaar deeg voor ‘gewoon formaat’ croissants. Vanzelfsprekend heb je dan dus ook meer vulling nodig. In ieder geval heel veel plezier met zelf een krans van croissant deeg maken!
Deze zomerse krans van bladerdeeg is een absoluut verwen ontbijt! De croissant krans beleg je namelijk met mascarpone en aardbeien en dan nog eventjes afbakken in de oven!
Instructieafbeelding: resultaat voordat je het oprolt
Eet smakelijk!
Liefs, Nanda
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze croissant krans met aardbeien en mascarpone wilt gaan maken!
Velen zijn dol op pannenkoekjes of pancakes voor het ontbijt of zelfs de lunch. Maar…
Dit is het seizoen om volop te genieten van het 'Witte Goud'! Dus verzamelde ik…
Hoewel de zomer officieel nog moet beginnen zijn wij in april en mei verwend met…
Vandaag blaast onze Koningin Maxima maar liefst 54 kaarsjes uit!! Deze feestelijke dag moeten we…
Ik heb toch weer een heerlijk recept voor jullie! Caponata is een Siciliaanse aubergine-stoofgerecht met…
Als er een ingrediënt is dat menig harten sneller doet kloppen dan is het wel…