Categories: Overige

Coppa Cocktails pakket

(Advertorial) – Here comes the summer! Tijd om uit die keuken te stappen en meer tijd in de zon door te brengen. En hoe beter dan met een flinke cocktail in je hand.

Voordat je jezelf nu gaat opgeven voor de 4-daagse cursus: ‘Hoe wordt ik een Tom Cruise?’ Lees je hier waarom je ook gewoon Coppa Cocktails kunt aanschaffen.

Ik heb niet veel opbergruimte in mijn woonkamer, laat staan dat ik naast wijn en bier ook nog 5 flessen sterke drank kwijt zou moeten. Want dan wil er weer iemand een Mojito of een Sex on The Beach. Daarnaast ben ik Tom Cruise niet, en heb ik echt een cocktailboek en een doos vol attributen nodig om zelf cocktails te maken. Sorry, maar daar is het nu gewoon te warm voor.

Coppa Cocktails

Gelukkig zijn er vandaag de dag ook goede kant en klaar mixen voor cocktails te verkrijgen, zoals Coppa Cocktails. Ze nemen lang niet zoveel ruimte in en zijn zo gemakkelijk om te bereiden: Je vult een glas met (crushed) ijs, giet hier de Coppa Cocktail overheen en genieten maar! Zo hou je gegarandeerd meer tijd over om van het zonnetje genieten. De flessen zien er fantastisch uit, hebben een handige metalen schroefdop en doen meteen denken aan een echte cocktail shaker.

Okay, ik voel me dan toch een klein beetje Tom Cruise als ik dit sta uit te schenken aan mijn gasten…  En omdat de flessen van glas zijn gemaakt, kun je de Coppa Cocktails ook gewoon in de koelkast of vrieslade neerleggen. Zo heb je altijd een heerlijke gekoelde cocktail achter de hand, bij onverwachts bezoek.

De Coppa Cockails zijn er in 10 bekende cocktail smaken: zoals Caipirinha, Strawberry Daquiri, Pina Colada, Long Island Ice Tea en nog meer. Wij mochten in ieder geval een kennismakingspakket voorproeven, met de volgende drie smaken:

Sex on the Beach

Deze cocktail vind zijn oorsprong in Fort Lauderdale (Florida) en verwijst natuurlijk naar de blote billen op het strand, als de rest van de stad op een oor ligt. (Een niet geheel onbekend verschijnsel in Florida.)

De Sex On The Beach Cocktail wordt gemaakt van Perzik schnapps, Vodka, sinaasappelsap en grenadine. Serveer de Sex On The Beach cocktail in een hoog glas, met ijsblokjes en een schijf sinaasappel. Dit is wel een gevaarlijke cocktail:  Je drinkt hem namelijk haast als een vruchtensapje en daardoor komt hij ongemerkt hard aan.

Mojito

De Mojito cocktail vind zijn oorsprong in het zonnige Cuba. De rums vloeien hier rijkelijk en genieten van de zon, heerlijke muziek en het leven staat bovenal centraal. En de Mojito voldoet aan al deze eisen.

De Mojito Cocktail wordt gemaakt van Caribische Rum, munt, suiker en limoensap. Het is een verfrissende en lichtzure smaak, maar die heerlijk ook je dorst lest tijdens een warme zomerdag. Zodra ik een mojito proef, waan ik mij toch een klein beetje in Cuba, en wordt het tijd om die heupen even los te gooien. Deze cocktail is echt een all-time favorite.

Cosmopolitan

Ik zie Carrie Bradshaw nog zo voor me zitten, nippend uit haar Martini glas, van dit perfecte roze/rode gekleurde drankje. De Cosmopolitan cocktail is niet meer weg te denken uit onze wereld en nippend uit dit decadent gevormde glas, voel je je op en top een dame.

De Cosmopolitan Cocktail bevat een mix van premium Vodka, Triple Sec met cranberry sap en limoensap. En deze cocktail heeft een mooie balans tussen friszuur en zoet. Traditioneel wordt de cosmoplitan zonder ijs geserveerd, dus leg de fles gerust even in de vriezer om goed af te koelen.  Ik vind het persoonlijk erg leuk om de rand in te wrijven met een stukje limoen en om deze vervolgens in een schaaltje met suiker te dippen.

Verkoopinformatie Coppa Cocktails

In onze testkeuken hebben wij de Coppa Cocktails goedgekeurd. Ze zijn heerlijk verfrissend en niet mierzoet! Dat laatste is tevens een van de redenen dat wij nooit fan zijn geweest van kant-en-klare cocktail mixen. Maar de Coppa Cocktails zijn toch echt even anders.

Je besteld Coppa Cocktails onder andere in de webshop van Wijnvoordeel.nl   Het kennismakingspakket met bovenstaande 3 flessen kost € 25,50 .  Let op: NU TIJDELIJK VERKRIJGBAAR VOOR € 19.95

Doe er je voordeel mee en ga lekker genieten deze zomer.

Wat is jouw favoriete cocktail van dit moment?

Groetjes, Betty

(Bron foto Tom Cruise: Edible Geography)

Dit is een gesponsord artikel. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

5 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

6 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago