Deze maand ging ik koken van de blog: Hapjesprinces.be . Deze blog wordt gerunt door Julie, die zo veel mogelijk puur en gezond probeert te koken. Dus dit past ook helemaal in mijn straatje thuis. Dit heerlijke voorgerechtje vond ik dus op haar site, en ik heb enkel wat gedroogde tomaatjes toegevoegd om de smaak wat de ‘pimpen’. Het resultaat is een heerlijke amuse, of klein voorgerechtje, die je met kerst op tafel kan zetten.
(voor ca. 10 amuses / voorgerecht voor 4 personen)
Ingrediënten:
Bereidingstijd: 15 minuten
Bereidingswijze:
Eet smakelijk!
Kun je wel even een oppepper voor je weerstand gebruiken? Maak dan deze tropische Sri Lankaanse…
Het is vandaag World Vegan Day en dat wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan.…
Wie jarig is trakteert, dus heb ik maar liefst 10 recepten voor Halloween taart en…
Wist je dat witte champignons uitermate geschikt zijn om eetbare 'skelet schedels' van te maken?…
Als er een krokante topping is die je hier steevast in de voorraadkast tegenkomt, dan…
Het is weer een Meatless Monday en ik heb me toch een heerlijk vegetarisch recept…