Bloemkool N’Oatmeal

5 jaar ago

Wil jij de dag beginnen met een verantwoord ontbijt dat low carb, paleo, glutenvrij en vegan is? Deze bloemkool N'Oatmeal…

Dalgona Koffie (video)

5 jaar ago

Dit is de nieuwste koffie hype uit Zuid-Korea! IJskoude melk afgetopt met een fluffy koffieroom! Dalgona koffie maak je heel…

Gebakken polenta met groenten

5 jaar ago

De Meatless Monday van vandaag is deze gebakken polenta met groenten, in een Italiaans jasje. De polenta heeft even de tijd…

Zalm met orzo en spinazie

5 jaar ago

Deze in botersaus gegaarde zalm met orzo en spinazie is een overheerlijk Mediteraans, gerecht. Je zet hem in een handomdraai…

Japanse Miso Soep

5 jaar ago

Deze Japanse miso soep maak je met lekker veel groenten en gedroogde zeewier! Miso is een pasta van bruine of…

Italiaanse quiche met pesto en mozzarella

5 jaar ago

Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, Italiaanse quiche met pesto, mozzarella, aubergine en tomaat. Helemaal niet…

Flammkuchen met spinazie

5 jaar ago

Dit gerecht komt uit de Elzas streek en kenmerkt zicht door de dunne, krokante brooddeeg bodem. Top de flammkuchen af…

Quesadilla met pompoen

5 jaar ago

Tijdens de Nationale WEEK ZONDER VLEES wil ik je laten zien dat de Tex Mex keuken zich heel goed leent…

Pinda kip uit de slowcooker

5 jaar ago

Ben jij ook fan van een lekker stukje kip met pindakaas? Maak dan eens dit recept voor pinda kip uit…

Sbrisolona (amandel kruimel koek)

5 jaar ago

Dit is een ietwat ongewone taart uit de Italiaanse keuken. De Sbrisolona is namelijk een amandel kruimel koek, die wordt…