Overige

XMAS Giveaway 2017

Hi A!llemaal, met de kerstdagen in aantocht heb ik heerlijke en mooie producten voor jullie verzameld. En een van jullie kan dit bomvolle kerstpakket winnen!

Je mag uiteraard voor jezelf meedoen aan deze Xmas Giveaway, maar, vanuit een kerstgedachte, mag je uiteraard ook iemand anders nomineren voor deze prijs!

Misschien heeft diegene het zelf momenteel niet zo breed om uitgebreid kerst te vieren. Of is er het afgelopen jaar heel veel gebeurd in zijn\haar leven. Of wil je iemand heel blij maken omdat het gewoonweg een prachtig mens is. Dan moet je dus zeker even meedoen.  Dus laten we gauw kijken wat er in het pakket zit!

Inhoud XMAS Giveaway 2017 pakket:

MyMuesli Apple Crunch Paleo

De webshop en winkels van MyMuesli zijn de plek om een je eigen muesli varianten samen te stellen. Speciaal voor de feestdagen vind je er zelfs limited editions in thema. En voor de liefhebber is er zelfs Paleo muesli verkrijgbaar.

Hema Rookworst plank

Tijdens de wintermaanden genieten we natuurlijk maar al te graag van stamppotten met rookworst. De Hema rookworsten zijn natuurlijk beroemd in Nederland, dus je vind daar natuurlijk ook de enige echte Hema rookworst snijplank!

Laguiole botermesjes

De prachtige messen van Laguiole kom je veelal in restaurants tegen. Maar ook voor thuis zijn het echte eyecatchers. En tijdens een familiediner staan deze botermesjes prachtig op tafel!

Blokker boodschappenlijstje met magneet

Hoe uitgebreid je het kerstdiner ook wilt gaan maken: je kunt natuurlijk niet zonder boodschappenlijstje voor al je kerstboodschappen. Deze heeft zelfs een handige magneet om hem aan de koelkast te hangen.

Jozo zout

Zout en peper zijn natuurlijk de grootste smaakmakers in elke keuken. En Jozo zout komt dan ook met nieuwe varianten op de markt. In het Xmas giveaway pakket vind je dan ook een busje met Jozo Light Zout en een busje Peper & Zout mix.

Scrocchi rustieke crackers

Heerlijke klassieke kleine Italiaanse crackers voor bij de borrel. Deze krokante scrocchi zijn ideaal om mee te dippen en te beleggen met kaas, vlees of tappenade.

Saclá pesto’s en gegrilde groente

Afgelopen jaar schreef ik al over de producten van Saclá. Het uitgebreide assortiment met o.a. pesto’s en gegrilde groenten zijn perfect om bijvoorbeeld zelf ravioli mee te maken. Maar ook heerlijk voor over de pizza en op toast.

2 pasta borden \ serveerschalen

En om je lekkere Italiaanse happen op te serveren krijg je ook 2 witte golvende pasta bordjes. Ook ideaal als serveerschaal.

Kaasmes set

Een echte liefhebber weet: er is een bijpassend mes voor elke kaassoort! Deze 3-delige kaasmes set bestaat uit een paletmes voor zachte smeerbare kazen, een brie mes en een hakmes voor hardere kaassoorten. Dan is je kaasplankje voortaan ook mooi compleet!

Orbit Oil&Vinegar set

Omdat elke eettafel een (klein) flesje olijolie en balsamico nodig heeft, voor het afmaken van je gerechten of salade. Deze 2-in-1 set staat ook nog eens heel decoratief op tafel!

Honingtomaten Ketchup

De zoetsappige honingtomaat wordt ook wel de Ferrari onder de kerstomaten genoemd. Alleen de beste en mooiste trosjes vind je terug in de schappen. En van de rest worden bijproducten gemaakt, zoals deze Ketchup. Puur natuur in een flesje.

Biobites crackers

Als je op zoek bent naar gluten,- lactose-, en gistvrije crackers, die ook nog een heerlijk van smaak zijn, dan moet je eens Biobites proberen. De lijnzaad crackers zijn ideaal voor je geprakte avocado lunch. En de kokos&choco koekjes blijf je van eten. Je bent gewaarschuwd.

Hands Off My Chocolate

En om af te sluiten met een soort-van-toetje, vind je in de Xmas Giveaway doos ook 2 emmertjes met Hands Off My Chocolate balletjes, in de varianten Marshmallows en Hazelnoot praliné . Er is altijd wel een excuus voor chocolade.

WINACTIE:  XMAS Giveaway 2017

Hoe maak je kans? Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen!  Vul svp een geldig e-mailadres  in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Daarnaast zijn er ook nog EXTRA winkansen te verdienen:

1) FACEBOOK:  Like en laat een comment achter op het Facebook bericht over deze winactie. Delen op jouw facebook is lief!

2) TWITTER:  Plaats de volgende Tweet :   ”   @bettyskitchen ik wil dat bomvolle foodie XMAS pakket winnen! #BKXmas #kerst  ”

3) INSTAGRAM:  Like en laat een comment achter onderaan de foto van deze winactie op @bettyskitchenNL .

4) GOOGLE + :   Like en comment op het bericht van deze winactie, zie: Betty’s Kitchen.

 

Deze winactie loopt tot en met zondag 17 december 2017! Dan heb je het pakket hopelijk nog op tijd voor kerst binnen!

De winnaar krijgt persoonlijk bericht en houd er rekening mee dat de prijs enkel wordt verzonden naar een afleveradres in Nederland.

Heel veel succes en groetjes van Betty

**********************************************************************

Deze winactie is reeds afgelopen. Het Xmas Giveaway pakket is gewonnen door: SImone Beeftink!

**********************************************************************

 

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • ik doe graag mee met deze actie ,nu eens voor mezelf ,door mijn ziekte zijn veel deuren gesloten ,maar ging er ook een mooie deur open.Nu een jaartje later beleef ik mijn passie bakken en heerlijk koken als een ontspanning en om mijn gedachten te verzetten .doordat mijn inkomen gewoon voor een heel groot gedeelte wegviel is het niet altijd makkelijk ,maar schouders eronder en gaan. Dus waag heel graag een gokje om mezelf eens te verwennen/.

  • Hoi Betty ik doe graag mee omdat ik
    Net een maand voor de kerst mijn baan ben verloren ? Dus om mij op re vrolijker zou deze mooie pakket heel fijn zijn. En als echte foodlover wil ik m Zoiezo!!! Groetjes Stefanie!0

  • Hallo Betty ik doe graag voor me gezinnetje mee met zon maand vol feesten zo als sinterklaas kerst de verjaardagen van mijn mannen oud en nieuw is zon pakket hartelijk welkom ?

  • Ik doe graag mee voor mijn schoonzus die de hele familie met de kerst verzorgd met een geweldig kerstdiner!

  • Ik doe heel graag mee aan deze leuke winactie, ik heb een eigen bedrijf en 'krijg' dus geen kerstpakket dus dit zou een heel leuk pakket zijn voor mij en mijn vriend. Hij vind koken erg leuk dus wij zouden hier heel erg blij mee zijn ;-)

  • Ik doe dolgraag mee. Mijn pubertweeling passen op de gehandicapte zoon van onze vriendinnen. Nu ze zelf ouder worden zijn ze het koekjesbakken wel beu en willen ze het echte werk. Ik gun de dames deze mooie kans....

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

7 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago