Kookboeken

WIN: kookboek Natuurlijk Ontbijten! van Mind Your Feed

Welkom bij de feestweek van Betty! Niet alleen word ik deze week een jaartje ouder, maar ik heb ook 3 verschillende winacties voor jullie. Zo zijn we een beetje samen jarig deze week, zeg maar… De winactie van vandaag wordt mede mogelijk gemaakt door Reny Wildenberg van de blog: Mind Your Feed: Je maakt namelijk kans op haar gloednieuwe kookboek:  Natuurlijk Ontbijten, en die gaat natuurlijk over heerlijke en gezonde ontbijtjes!

Wie is Reny?

Reny Wildenberg is voedingscoach en helpt mensen met voedingsadviezen.  Ze is een groot liefhebber van lekker, maar met name puur en gezond eten, en kan dagelijks haar inspiratie kwijt op de foodblog:  Mind your Feed. Op de blog voorziet zij de lezers van gezonde recepten, nieuwe en gezonde producten welke op de markt komen, maar  ook van diverse voedingsadviezen en tips. Op dit moment zijn er meerdere foodbloggers bezig om een kookboek uit te brengen, en een gezond en puur eten kookboek, geheel in de stijl van Reny, kan dan natuurlijk niet uitblijven.

Over Natuurlijk Ontbijten!

Ik denk dat ik jullie niet uitgebreid hoef uit te leggen hoe belangrijk het ontbijt is? Buiten dat het je lichaam  voorziet van de nodige brandstoffen voor je interne motor, is ontbijten ook gewoon erg lekker. Alleen, wat is nou een ‘ goed’  ontbijt?  In het kookboek Natuurlijk Ontbijten vind je maar liefst 30 unieke ontbijt recepten waar pure en gezonde ingredienten centraal staan.

Alle recepten zijn nog niet eerder gepubliceerd (dus ook niet op de site van Mind Your Feed), en de recepten  zijn tarwevrij, suikervrij en melkvrij. Dus ook de gevoelige buikjes kunnen heerlijk genieten van dit kookboek. Je vind bijvoorbeeld sapjes, maar ook diverse ontbijtgranen terug in dit boek. Natuurlijk Ontbijten voorziet je van een gezonde portie ontbijt recepten, en de vele foto’s in dit boek geven je al flink wat trek bij het openslaan.

Wil jij het nieuwe kookboek Natuurlijk Ontbijten in huis halen? Ga dan naar de website van Mind Your Feed en plaats je bestelling. Een gebonden exemplaar van het boek kost € 14.75 (incl. verzendkosten NL) , maar voor  € 9.50  is er ook een Ebook verkrijgbaar. Maar ik mag dus ook 1 gebonden exemplaar weggeven aan een van jullie! Zo kun jij binnenkort lekker bladeren door heerlijke, verantwoorden en gezonde ontbijtjes.

Hoe kun jij kans maken op het boek Natuurlijk Ontbijten! van Mind Your Feed?

Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen. Vergeet ook niet om een geldig email adres in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

En als je deze post deelt via Twitter of Facebook, dan vind ik dat erg lief!!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 4 November 2014!  Uit alle reacties wordt een winnaar gekozen, en die zal ik op woensdag 5 november bekend.

Groetjes, Betty

********************

Deze winactie is reeds afgelopen!

Het kookboek ‘ Natuurlijk Ontbijten’  is gewonnen door:  Miriam Gresnigt !

******************

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Dit zou echt een uitkomst zijn, weer nieuwe ideeën voor recepten enz. . ik zit zelf met een lactose intolerantie en een dieet waarbij ik geen tarwe en zo min mogelijk suiker mag, vanwege dus ook mijn gevoelige buik. dus dit zou echt geweldig zijn. Ik maak graag kans op dit super boek!

  • Dit boek wil ik graag winnen, ik ontbijt te slecht en kan hiermee wellicht mijn ontbijt gewoonte verbeteren!

  • Heel graag zou ik dit fijne kookboek winnen! Lijkt me heerlijk om in mijn gloednieuwe keuken aan de slag te gaan met heerlijke gezonde ontbijtreceptjes voor mijn gezin!

  • Van harte!! Ik doe graag mee aan de winactie. Ontbijten doe ik meestal met brood of een cracker :s inspiratie is bij mij wel nodig! Groetjes

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

5 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

6 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago