Overige

WIN: Cadeaubon van Zalando Koken t.w.v. € 50,-

Speciaal voor deze blog struin ik geregeld kookwinkels en webshops af naar leuke items voor in de keuken. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor verjaardagen van anderen, en uiteraard voor jullie ter inspiratie. Nu kwam ik er achter dat webwinkel Zalando tegenwoordig ook een kook-afdeling heeft!

Jullie kennen Zalando ongetwijfeld wel van de hysterische reclames over schoenen en jurkjes, maar daarnaast hebben zij dus ook een heel assortiment voor in de keuken. Boordevol leuke items om mee te bakken, serveren, op te bergen en kleurrijke items om gewoon blij van te worden. Neem er gerust eens een kijkje voor de nodige keuken inspiratie. Daarnaast mag ik van Zalando  één van jullie blij maken met een cadeaubon ter waarde van € 50 ,-.    Daar kun je vast hele leuke dingen van kopen in de webshop

Hoe kun jij kans maken op deze Zalando cadeaubon t.w.v. € 50,-?

1) Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Vergeet svp niet een e-mailadres te vermelden in de daarvoor bestemde box, anders kan ik geen contact opnemen.

2) Voor een extra winkans: Like  de Facebookpagina van Betty’s Kitchen én Share het Facebook bericht over deze winactie met al jouw vrienden!  (Ben je reeds een ‘liker’ dan alleen nog het berichtje ‘sharen’ om mee te doen)

3) Voor een extra winkans: Volg Betty’s Kitchen op Twitter (@bettyskitchen) en plaats daarbij de volgende Tweet:    ”  Ik doe mee met de winactie van @bettyskitchen en maak daarbij kans op een #zalando cadeaubon t.w.v. 50 euro !  ”

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 30 november 2013! Zo kun je nog net op tijd een bestelling plaatsen voor de feestdagen!!

Groetjes, Betty

Let op! de cadeaubon is:

  • Alleen geldig op Zalando.nl/koken  (dus echt alleen op de kookafdeling).
  • Niet geldig op items die toegezonden worden door partners van Zalando.
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.
  • Niet geldig op de volgende merken:Boss Black, Boss Green, Boss Orange, Boss Selection, Cheap Monday, G-Star, Gabor, Gabor Home, Giuseppe Zanotti, Hugo, Snipe, Tamaris, Camel Active, Denim & Supply Ralph Lauren, Lauren Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren Big & Tall, Polo Ralph Lauren Golf, Polo Ralph Lauren Underwear, Ralph Lauren Blue Label, Ralph Lauren Childrenswear

********************

Deze winactie is reeds afgelopen!

de Zalando Koken cadeaubon is gewonnen door:  Simone Vissers !

******************

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

4 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

5 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

6 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago