Welkom bij weer een nieuwe weekvlog! Deze week gaan wij eindelijk onze tattoo’s zetten! Zo spannend! Er komt een fotograaf aan huis ivm een interview. En nemen we jullie mee naar een bezoek aan de Foodhallen in Amsterdam! Ik hoop dat je het weer leuk vind om mee te kijken naar onze weekvlog #9 alweer!

Weekvlog #9:

+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL

+ Check hier het recept voor Fregula pasta met courgette en champignons,

+ En dit is het recept voor zalm grillen op de BBQ.

+ Lees meer over de Foodhallen Amsterdam in deze Resto review van SHIRKHAN Mumbai Street Food.

Groetjes, Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Surinaamse Bami met kip

Hoe maak je zelf Surinaamse bami met kip? Dit is een vrij makkelijk recept dat…

10 uur ago

Knoflookcurry met bonenrijst

Kun je wel even een oppepper voor je weerstand gebruiken? Maak dan deze tropische Sri Lankaanse…

2 dagen ago

30x Vegan Recepten

Het is vandaag World Vegan Day en dat wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan.…

4 dagen ago

10x Halloween Taart en Cupcakes

Wie jarig is trakteert, dus heb ik maar liefst 10 recepten voor Halloween taart en…

5 dagen ago

Halloween Pizza met skelet schedels

Wist je dat witte champignons uitermate geschikt zijn om eetbare 'skelet schedels' van te maken?…

5 dagen ago

Zelf Dukkah Maken

Als er een krokante topping is die je hier steevast in de voorraadkast tegenkomt, dan…

1 week ago