Oh mensen ik heb zulk spannend nieuws voor jullie!! Er gaat voor ons heel wat veranderen de komende tijd en daar vertel ik jullie graag meer over. Deze afgelopen week stond overigens zeker in het teken van Pasen. En ik kan ondertussen geen chocolade paasei meer zien! Maar daar meer over in onze weekvlog #10 !

Weekvlog #10:

+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL

+ Check hier het recept voor de Italiaanse omelet met spinazie.

+ Lees hier de uitslag van de grote chocolade paaseitjes test!

+ Wil je meer weten over Project Paaskip? Check hier de livefeed + heerlijk recept!

Groetjes, Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Dag Betty, ik heb voor het eerst een vlog van je bekeken. Vond het leuk en goed gemaakt. Tevens wil ik je hier ook nog even zeggen dat je een heel schattig kindje hebt!
    Je site lees ik vooral ter inspiratie, ik maak eigenlijk nooit de recepten na maar kom natuurlijk wel op ideeën. Succes met je blog en zeker nu je dagen hebt ingeleverd bij je werkgever.
    Groet Nicolet

    • Hi Nicolet,

      dank je wel voor je reactie en lieve woorden. Ik vind het zo spannend maar hoop er zeker iets moois van te maken.
      Groetjes, Betty

Recent Posts

Spliterwten burgers met blauwe kaas

Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…

21 uur ago

Indonesische gehaktballetjes

Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…

4 dagen ago

Zelf Pindasaus maken

In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…

5 dagen ago

Sint Maarten Koek met chocolade snoep

Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…

7 dagen ago

Sambar curry met okra en kokosmelk

Het is wederom een Meatless Monday en vandaag heb ik een heerlijk groentegerecht genaamd Sambar…

1 week ago

Speculaas ‘cookie dough’ met vanille ijs

Ben jij ook zo'n fan van zelf cookie dough maken? Eetbaar koekdeeg blijf je werkelijk…

2 weken ago