Categories: Overige

Vers van de Pers #4

Terwijl ik de laaste hand leg aan deze blogpost, is mijn #bikinibodychallenge2015 van start gegaan! (meer nieuws volgt morgen!) Een maand lang gezond eten en meer bewegen! Maar niet voordat ik deze overheerlijke nieuwe producten met jullie deel.

Sommigen van deze nieuwe producten passen nu niet meer in mijn challenge, maar neemt niet weg dat ik ze geproefd heb en heerlijk vond! Uiteraard deel ik deze nieuwe favorieten ook even met jullie!

Lipton Ice Tea Red Fruits

Ik ben al een grote fan van Lipton Ice Tea en kan me echt geen broeierige, warme dag zonder voorstellen! Maar met de komst van de nieuwe Lipton Ice Tea Red Fruits, ben ik wel helemaal in mijn nopjes! Deze ice tea bevat framboos, cranberry en bramensap EN een vleugje stevia! Met slechts 19kCal per 100 ml wordt dit vast en zeker je nieuwe ‘terrasjesweer’ favoriet!

De nieuwe Lipton Ice Tea Red Fruits is vanaf heden te verkrijgen bij de meeste supermarkten. De prijs is € 1.76 per pak van 1 liter.Kijk voor meer informatie op de website van Lipton.


Joe & Seph’s Karamel Popcorn

Ik hield nooit van zoete popcorn, totdat ik de popcorn van Joe&Seph’s proefde! Ik was meteen verkocht, want dit is Gourmet Popcorn van de bovenste plank! Uiteraard heb ik een aantal smaken uitgebreid gereviewd op de site, en kan nu het heugelijke nieuws delen dat de twee nieuwste karamel smaken verkrijgbaar zijn bij de Shell. “Pomp 5 en een zakje popcorn, alstublieft!” Echte aanraders voor popcorn liefhebbers!

Joe & Seph’s Popcorn Karamel-Zeezout en Karamel-Honing-Hazelnoot zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Shell. De prijs is € 2.69 voor een zakje van circa 70 gram. Ga voor meer informatie naar de website van Joe&Seph’s.


AH Ontbijtshaker To Go

Wederom komt de appie met iets nieuws: gezonde ontbijtjes to go! Met komst van deze ontbijtshakers, haal je eenvoudig een voedzame maaltijd voor onderweg. En ze zijn ook nog eens erg lekker! Giet simpelweg de inhoud van het yoghurt cupje in de shaker, deksel erop en schudden maar! Helaas wordt de beker zonder lepel geleverd!

3 soorten AH Ontbijtshakers:

  • Ontbijtshaker met boekweit, mango, spinazie, kokos, chocolade en yoghurt-vanille mix. – Deze is zelfs ontwikkeld met niemand minder dan Monique van Loon van Culy.nl !
  • Ontbijtshaker met haver, mango, appel, chiazaad en yoghurt-honing mix.
  • Ontbijtshaker met spelt, peer, druif, walnoot en yoghurt-kaneelmix.

De AH Ontbijtshakers To Go kosten € 3.50 per stuk en is enkel verkrijgbaar bij de AH To Go. 


Karvan Cevitam GO limonade

Nu kun je limonade maken, waar je maar wilt! Karvan Cevitam GO is een mini flesje met een geconsentreerde dosis limonadesiroop. Het enige dat je nodig hebt is een glas of flesje water en een klein kneepje Karvan Cevitam GO! De kleine flesjes zijn genoeg voor 30 porties en komen in maar liefst 5 verschillende fruitsmaken:

  • Strawberry (aardbei),
  • Ice Tea Lemon,
  • Cactus-Lime,
  • Red Fruits,
  • en Lemon (citroen).

Karvan Cevitam GO is ideaal voor in de handtas, en zo maak je in een handomdraai een lekker glas limonade voor onderweg, op het terras, tijdens het sporten etc. Een glas KC Go bevat slechts 5 calorieen! Ideaal toch?!

Karvan Cevitam GO is vanaf April verkrijgbaar bij de verschillende supermarkten. Een fles kost € 2.99 euro. Voor meer informatie ga je naar de website van Karvan Cevitam.


Marks & Spencer: Glutenvrij assortiment

In de Flagship Stores van Marks & Spencer kun je tegenwoordig ook een heel glutenvrij assortiment vinden. Met deze nieuwe producten kunnen diegenen met een glutenintollerantie toch lekker uitgebreid genieten van wat lekkers! Een kleine greep uit het assortiment:

  • Glutenvrij Brood (400 gram) – in de varianten Wit en Bruin. – De prijs is € 4.25 per brood.
  • Milionaires Caramel Bites – (oh my goodness, hoe lekker!) – € 4.50 voor een emmertje.
  • Lemon Shortbread Cookies – zanddeegkoekjes met citroensmaak – De prijs is € 3.69 per pak.
  • Mini Cheese Crackers – voor bij de borrel, of om lekker te beleggen – Prijs is € 2.99 per zak.

Alle producten zijn verkrijgbaar in de Marks & Spencer Flagshipstore in Den Haag en aan de Kalverstraat in Amsterdam. 


Warninks Lemon Cheesecake Likorette

Ja, dat zie je goed! Er is nu een likeur verkrijgbaar met cheesecake smaak! Hoe vet is dit?! Warninks Lemon Cheesecake Likorette is heerlijk om puur te drinken, in een klein shotglaasje (wel gekoeld drinken!). Maar ook lekker voor over je toetje, ijs- of vruchten dessert. Je proeft de combinatie van frisse citroen en zoete, romige kaas goed terug. Je proeft zelfs de smaak van een biscuitbodem in elke slok!Toen ik deze fles op tafel zette, was hij binnen no-time leeg! Gij zijt gewaarschuwd!

Warninks Lemon Cheesecake Likorette is vanaf 23 april 2015 verkrijgbaar bij de Jumbo, Plus en Hoogvliet supermarkten. Een fles van 350 ml bevat 14.9% alcohol. Prijs is mij echter nog onbekend! Ga voor meer informatie naar de website van deKuyper.com.


Zo, nu zijn jullie weer helemaal op de hoogte van de nieuwste producten in de schappen! Persoonlijk goedgekeurd door Betty! Mocht je een van de producten (inmiddels) zelf aangeschaft of uitgeprobeerd hebben, laat je ons dan even weten wat je er van vind?

Dit artikel bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

2 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

3 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

4 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

5 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

6 dagen ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

1 week ago