Overige

Filmpje: Shoppen bij The Body Shop

Jullie zijn er allemaal vast wel een keertje langsgelopen, misschien ook wel eens binnen geweest? Maar ik ben GROTE fan van The Body Shop. Deze keten zit zo’n beetje over heel de wereld vertegenwoordigd, en maakt geweldige producten for your body. Denk aan douche en badproducten, haarproducten, make-up, gezichtsverzorging en lichaamsverzorging. Het mooie aan hun producten is dat er bijna overal fruit of andere lekkere etenswaren aan wordt toegevoegd. Denk aan een lichaamsscrub van citroen, of bodybutter (rijke bodycrème) van olijven, handcrème met amandelolie of een lippenbalsem van aardbei. En dit alles doen zij voor een ‘fairtrade’ prijs, om zo de boeren in de verschillende landen eerlijke handel te kunnen geven. Tevens zijn hun producten 100% vegetarisch en wordt er nooit op dieren getest.

Mijn persoonlijke favorieten zijn:

Shea-butter en Chocolate Lip Butters (pas op! niet opeten..), Mango Douchegel en Bodylotion (je hele badkamer raakt daarna heerlijk), Kokosnoot Bodyscrub (mijn tropisch eiland momentje), Peppermint Reviving Leg Gel (heerlijk fris en verkoelend in de zomer).

Kijk mee naar wat voor heerlijke spulletjes ik hier gekocht heb:

(klik hier indien je de video niet kunt zien)

 Ruime keuze aan ‘smaken’ en afgestemd op verschillende huidtypes. Van alle producten heeft men een ‘tester’ staan, zodat je in de winkel zelf alles kunt ruiken en uitproberen. Bestellen en levering ook mogelijk via de webshop. Tip: Neem een ‘LoveYourBody’ kaart.  Je betaalt éénmalig 10 euro, en krijgt hiermee een jaar lang standaard 10% korting op álle aankopen. Bij elke besteding van minstens 20 euro krijg je een stempel, op je kaart, na 4 en 8 stempels mag je een cadeautje uitzoeken.  Je wordt tevens uitgenodigd voor speciale koopavonden en met je verjaardag mag je ook een presentje verwachten.

  Eigenlijk geen..  alhoewel.. je kan de producten NIET eten… Maar that’s it!

The Body Shop, meerdere locaties wereldwijd, www.thebodyshop.nl

 

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago