Ohhh dit is toch een heerlijk hartig Sinterklaas hapje gemaakt van bladerdeeg en bacon. Met koelvers bladerdeeg maak je heel eenvoudig een bladerdeeg staf met bacon uit de oven! Dit is zo’n verdraaid goed hapje waar je van blijft knabbelen!
Toen ik vorig jaar een lijstje met 10x Sinterklaas recepten in elkaar draaide viel het mij op dat ik eigenlijk alleen maar zoete sinterklaas recepten hierop had staan. Hoog tijd om hier een verandering in te brengen en een hartig Sinterklaas recept te bedenken! Het idee van deze bladerdeeg staf met bacon is afgeleid van onze populaire Italiaanse Grissini met spek recept. Maar met een rol koelvers bladerdeeg draai je deze variant in een mum van tijd in elkaar (letterlijk en figuurlijk)en is een heerlijk luchtig hartig bladerdeeghapje. Serveer hem los als een soort knabbel-staf. Of geef hem bij een kopje soep want dat is lekker er in dopen.
Krijgen jullie nu ook meteen trek in zo’n trek in Sinterklaas bladerdeeg staf met bacon? Laat me weten wat jullie van dit soort hartige Sinterklaas snacks vinden. Maar we hebben nog meer hartige Sinterklaas recepten op de site staan. Maak bijvoorbeeld een hartige banketletter met Indisch gekruid gehakt en bestrooid met sesamzaadjes. Of ga voor deze eenvoudige Sinterklaas Kaashapjes met filodeeg! Check deze en nog veel meer lekkere Sinterklaas recepten hier op een rijtje!
Ben je benieuwd naar de video van dit recept? Neem dan zeker even hier een kijkje.
Ohhh dit is toch een heerlijk hartig Sinterklaas hapje gemaakt van bladerdeeg en bacon. Met koelvers bladerdeeg maak je heel eenvoudig een bladerdeeg staf met bacon uit de oven! Dit is zo’n verdraaid goed hapje waar je van blijft knabbelen!
Extra:
Fijn Sinterklaas feest! Groetjes, Betty
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je aan de slag gaat met het maken van deze bladerdeeg staf met bacon uit de oven.
Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…
Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…
In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
Het is wederom een Meatless Monday en vandaag heb ik een heerlijk groentegerecht genaamd Sambar…
Ben jij ook zo'n fan van zelf cookie dough maken? Eetbaar koekdeeg blijf je werkelijk…