Kookboeken

Guilty Pleasures Kookboek – Kookboek (Sabine Koning) + WINACTIE

WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – Soms heb je van die mensen die jou, als persoon, compleet begrijpen! Sabine Koning van de blog Oh My Foodness is er zo een! Zij begrijpt dat als ik zin heb in pizza, dat ik spontaan de Buffalo Chicken Pizza van de New York Pizza bestel. En als ik een overdosis chocolade nodig heb, als is het maar tijdens die ene week per maand, dat ik een chocolade fudgetaart bedoel. En dan het liefst met een vleugje zeezout.

Sabine Koning houdt van lekker eten, de bijkomstige ‘Guilty Pleasures’  en schreef hier zelfs een heel kookboek vol mee. Tijd om kennis te maken en uiteraard te proeven uit het Guilty Pleasures kookboek.

Wat zijn Guilty Pleasures?

Guilty Pleasures zijn de dingen waar je schaamteloos van kan genieten, ook al weet je dat het moreel gezien niet verantwoord is. Denk aan het ‘Foute Uur’  op de radio, dat stieken toch steeds een tandje harder staat… Een verschrikkelijk slechte TV serie, die je toch graag kijkt… Maar ook etenswaren die rechstreeks op je heupen plakken, maar waar je toch intens van kan genieten.

Iedereen heeft wel een of twee of meer ‘ Guilty Pleasures’ . En geef maar toe:  jij hebt ze ook!

Blijf vooral lekker genieten

Sabine Koning is foodblogger en sinds 2001 voorziet zij op de website OhMyFoodness.nl heel Nederland van overheerlijke recepten. Sommigen gezond en anderen juist weer om heerlijk van te genieten. En in een tijdperk dat bol staat van de Fitgirls, detoxers, bikinibodychallenges, Voedselzandlopers en LowCarbers, wil Sabine ons 1 boodschap meegeven: Blijf vooral lekker genieten van eten. Daar hoef je je dan ook nooit voor te schamen.

Zoet en Hartig genieten

Niet voor niets bracht zij afgelopen maand het Guilty Pleasures Kookboek uit: Met overheerlijke Fastfood recepten van bekende Fastfood ketens, maar ook een hoofdstuk dedicated aan echt ‘mannenvoedsel, de meest perfecte taarten om van te snoepen (met bijv. Kinder Bueno of pannenkoeken). Maar ook echte Hollansche lekkernijen zoals kroketten, moorkoppen en soesjes.

Zoet en Hartig passeren de revue, het aantal calorieen worden niet benoemd en je mag extra bacon toevoegen, waar nodig… Maar de plaatjes, door Sabine zelf geschoten overigens, spreken boekdelen.

Dit is een boek om schaamteloos van te smullen! Pas alleen op dat je niet het boek, met kaft en al, opeet!

Tijdens de boeklancering van het ‘Guilty Pleasures Kookboek’  werd ik spontaan verliefd op de chocolade fudgetaart en die komt binnenkort ook voorbij op de blog. Voor nu moeten jullie dit boek gewoon aanschaffen voor de komende feestdagen. Je kunt namelijk niet leven zonder een beetje zoete of hartige verleidingen en  je doet jezelf echt wat te kort, als je niet uit dit boek gaat koken of bakken!

Gelukkig geven we ook een exemplaar van het Guilty Pleasures Kookboek weg, zodat we een van jullie kunnen laten kennismaken met het ultieme genot des levens. Dus doe gauw mee met de winactie en win een gesigneerd exemplaar van Sabine!

Verkoopinformatie:

  • Titel: Guilty Pleasures Kookboek
  • – Auteur: Sabine Koning
  • – Uitgever: Nieuw Amsterdam
  • – ISBN: 978 90 468 2008 7
  • – Prijs:  € 21.99
  •    o.a. te koop bij Bol.com

WINACTIE: Hoe maak je kans op het ‘Guilty Pleasures’  kookboek?

Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen!  En  ik ben benieuwd: Wat is jouw guilty pleasure??! 

En als je deze post deelt via Twitter, Instagram, Google+ of Facebook, dan vind ik dat erg lief!!

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 27 November 2015!  De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Groetjes, Betty

**************************************************************************************************

Deze winactie is reeds afgelopen. Het Guilty Pleasures Kookboek is gewonnen door:  Dorien!

**************************************************************************************************

PS. Mocht je dit boek willen bestellen bij Bol.com en je maakt gebruik van de affiliate link, dan help je Betty’s Kitchen ook een beetje. Hartelijk dank hiervoor.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Na het lezen van dit artikel denk ik alleen maaraan chcocladdefudge taart met zeezoit.... Hmmmm Zometeen mAar lekker omtbijten!

    • De pakken chocolade prijken bovenaan mijn boodschappen lijst voor vandaag!
      Dat wordt een mooi weekend dus :-)

  • Jaaaa die wilde ik voor kerst al op mijn verlanglijst zetten, dus ik doe graag mee!
    Mijn ultieme guilty pleasure is tiramisu, ik hou serieus niet op met eten dan

  • Eigenlijk kan ik geen enkele zoet-zout combinatie weerstaan.....
    Maar choco-caramel-grof zoutvlokken, daar kun je me voor wakker maken !

  • De ultieme guilty pleasure voor mij zijn toch echt nacho's uit de oven. Met gehakt, rode ui en kaas ofet zalm en later dippen in roomkaas. Daar kun je mij voor wakker maken! Zelfgemaakte hamburgers staan ook oo mn lijstje :) dit boek zou een mooie aanvulling zijn, vooral tijdens de donkere dagen. Wie wil er dan niet genieten?

  • Oeh dit boek wil ik heul graag hebben. Nu zo'n beetje iedereen in een gezondheidshype zit mag je ook wel eens een guilty pleasure. Voor mij is dat alles met chocolade of oreo's.

  • Jaa wat een leuk boek, weer eens wat anders dan al die gezonde kookboeken!

    Mijn favoriete guilty pleasure veranderd per week! Nu zit ik in de chocolade fase en vorige week was dit nog eigen gemaakt puddingkruimelvlaai.

    Ben benieuwd wat de nieuwe guilty pleasure wordt na het lezen van dit boek.

    Groetjes Manon

  • Mijn guilty pleasures, ik heb er eigenlijk een heleboel, bonbonblock wit praline van cote d'or, mjam! Kaassoufflees van de Smullers, te lekker. Gebakken spek met bruine bonen (ja haha te lekker), ehm kaas-uibrood, deze is dan ook goed terug te vinden op mijn website, ehm gesmolten kaas, Hongaarse goulash, babi pangang. Ik vraag mij nu serieus af waarom ik nog steeds in mijn oude broeken pas hahaha! Oja, in de zomer ben ik onwijs gek op echt Italiaans ijs van een ijssalon in Kampen de Marena! Mjammmm

  • Mijn guilty pleasure: chocolademuffins! Het liefst zelfgemaakte, maar bij gebrek aan tijd haal ik ze ook regelmatig in de supermarkt.
    Ik moet zeggen dat die chocoladefudgetaart ook erg lekker klinkt. Wit weet wordt dat wel mijn nieuwe guilty pleasure als ik dit boek zou winnen ;)

  • Leuke winactie, ik doe mee! Het boek van Sabine lijkt me zo geweldig leuk! En mijn ultieme guilty pleasure? Hm, moeilijk. Maar alles met gezouten caramel is hemels. I live for salted caramel!

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 dag ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

3 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

4 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

5 dagen ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

1 week ago