Wat is er nou lekkerder in het weekend, als wakker worden in de lucht van vers (af)gebakken brood? Deze bagels met Parmaham en roomkaas zijns niet alleen een plaatje om te zien, maar zijn ook nog eens bijzonder smakelijk!
Roomkaas en bagels zijn immers onlosmakend met elkaar verbonden en dit recept is meer een variatip voor hoe je lekker een bagel kunt beleggen. Mochten jullie juist een recept willen hebben voor hoe zelf bagels te maken, laat het me dan even weten!
(Lunchgerecht voor 4 personen)
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Eet smakelijk!
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…