Ook al gebruik ik kant-en-klare poffertjes in dit recept, mag je natuurlijk ook zelfgemaakte poffertjes maken. Ik heb hier s’ochtend echt geen tijd voor, laat staan zin in, want ik heb vaak maar een kwartiertje om te ontbijten. Maar dit is zo lekker wakker worden op een koude en donkere winterochtend.
(ontbijt voor 2 personen / dessert voor 3-4 personen):
Ingrediënten:
Extra:
Bereidingstijd: 10 minuten.
Bereidingswijze:
Eet smakelijk!
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…
View Comments
Vast lekker, maar waarom gebruik je in hemelsnaam kant en klare poffertjes (aka eetbare sponsjes)?
Hi Eslem,
ik begrijp wat je bedoeld, zelf gemaakt is altijd beter. Ik ben nog bezig met het ultieme poffertjes recept samen te stellen.
Maar soms heb je hier sochtends gewoon echt geen zin in of tijd voor. Dus dit is met name een 'makkelijk' ontbijt gerecht.
En nu zit er ook een groot verschil tussen de fabrikanten, waar de een dus vooral zoet + veel conserveringsmiddelen verkoopt,
maakt een ander (zoals JAN Pannenkoeken) ze dus met oa. boekweitmeel, weinig suiker en zonder conserveringsmiddelen.
Dus zie ik het feit dat ze kant-en-klaar, zie ik even door de vingers :-)
Groetjes,
Betty