Ook al gebruik ik kant-en-klare poffertjes in dit recept, mag je natuurlijk ook zelfgemaakte poffertjes maken. Ik heb hier s’ochtend echt geen tijd voor, laat staan zin in, want ik heb vaak maar een kwartiertje om te ontbijten. Maar dit is zo lekker wakker worden op een koude en donkere winterochtend.
(ontbijt voor 2 personen / dessert voor 3-4 personen):
Ingrediënten:
Extra:
Bereidingstijd: 10 minuten.
Bereidingswijze:
Eet smakelijk!
Het weekend staat alweer voor de deur en ik heb een heerlijk comfort food gerecht…
De liefde voor pasta zit er bij mij al van jongs af aan in! Een…
Dit is een verrukkelijk recept voor een homemade Chinese rundvlees soep met noodles. De runderbouillon…
We hebben een heerlijke makkelijke kookvideo voor je in petto vandaag! Schuif deze gevulde avocado's…
Velen zijn dol op pannenkoekjes of pancakes voor het ontbijt of zelfs de lunch. Maar…
Dit is het seizoen om volop te genieten van het 'Witte Goud'! Dus verzamelde ik…
View Comments
Vast lekker, maar waarom gebruik je in hemelsnaam kant en klare poffertjes (aka eetbare sponsjes)?
Hi Eslem,
ik begrijp wat je bedoeld, zelf gemaakt is altijd beter. Ik ben nog bezig met het ultieme poffertjes recept samen te stellen.
Maar soms heb je hier sochtends gewoon echt geen zin in of tijd voor. Dus dit is met name een 'makkelijk' ontbijt gerecht.
En nu zit er ook een groot verschil tussen de fabrikanten, waar de een dus vooral zoet + veel conserveringsmiddelen verkoopt,
maakt een ander (zoals JAN Pannenkoeken) ze dus met oa. boekweitmeel, weinig suiker en zonder conserveringsmiddelen.
Dus zie ik het feit dat ze kant-en-klaar, zie ik even door de vingers :-)
Groetjes,
Betty