Ook al gebruik ik kant-en-klare poffertjes in dit recept, mag je natuurlijk ook zelfgemaakte poffertjes maken. Ik heb hier s’ochtend echt geen tijd voor, laat staan zin in, want ik heb vaak maar een kwartiertje om te ontbijten. Maar dit is zo lekker wakker worden op een koude en donkere winterochtend.
(ontbijt voor 2 personen / dessert voor 3-4 personen):
Ingrediënten:
Extra:
Bereidingstijd: 10 minuten.
Bereidingswijze:
Eet smakelijk!
Jullie weten dat ik al jaren dol ben op havermout ontbijtjes! Momenteel is er een…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Het najaar is natuurlijk het seizoen van de peer en dan gaan wij thuis maar…
Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…
Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…
In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…
View Comments
Vast lekker, maar waarom gebruik je in hemelsnaam kant en klare poffertjes (aka eetbare sponsjes)?
Hi Eslem,
ik begrijp wat je bedoeld, zelf gemaakt is altijd beter. Ik ben nog bezig met het ultieme poffertjes recept samen te stellen.
Maar soms heb je hier sochtends gewoon echt geen zin in of tijd voor. Dus dit is met name een 'makkelijk' ontbijt gerecht.
En nu zit er ook een groot verschil tussen de fabrikanten, waar de een dus vooral zoet + veel conserveringsmiddelen verkoopt,
maakt een ander (zoals JAN Pannenkoeken) ze dus met oa. boekweitmeel, weinig suiker en zonder conserveringsmiddelen.
Dus zie ik het feit dat ze kant-en-klaar, zie ik even door de vingers :-)
Groetjes,
Betty