Overige

Linwoods lijnzaad producten + WINACTIE

DEZE WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – Oh wat gaat zo’n prijzenweek toch hard! En we zitten nu pas op de helft! Vandaag werpen we de spotlight op een serie gezonde Linwoods lijnzaad producten. In maar liefst 4 verschillende samenstellingen, kun je nu jouw ochtend, middag of avond maaltijd gaan verrijken met de lijnzaad serie van Linwoods.

Wat is Linwoods Lijnzaad

Het afgelopen jaar ben ik mij vooral gaan focussen of gezonder ontbijten. Omdat ik zelf niet genoeg vis binnen krijg (sorry het is nou eenmaal niet van mijn favorieten), ben ik begonnen met dagelijks lijnzaad toevoegen aan mijn maaltijden. Lijnzaad zit namelijk boordevol Omega-3 vetzuren en bevat ook nog eens veel vezels. Met name dit laatste is broodnodig voor een goede stoelgang. Lees hier meer over de gezondheidsvoordelen van lijnzaad!

De assortiment van Linwoods bestaat ui een serie lijnzaadproducten waaraan extra superfoods zijn toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan gojibessen of diverse noten. Het geheel wordt goed vermalen waardoor je een kant-en-klare mix hebt die je heel eenvoudig aan diverse maaltijden kunt toevoegen.  De producten bevatten veel vezels en omega 3 vetzuren, maar zijn bovenal suikervrij en enkel gezoet met natuurlijke producten. De unieke samenstellingen geven je ook ieder afzonderlijk een extra portie met bijvoorbeeld, ijzer, selenium of vitamine D mee

Zo roer ik mijn Linwoods lijnzaad het liefst door een kleurrijke smoothie of door mijn havermoutpap Met simpelweg een lepel per dag kom je al een heel eind! Je kunt er bijvoorbeeld ook deze glutenvrije ontbijt muffin van maken., of gebruik de lijnzaad als topping over je salade. Maar je kunt deze gemalen lijnzaad producten ook gebruiken in chocolaatjes of een energie bar. Op de website van Linwoods vind je heel veel verschillende recepten hiervoor.

Inhoud Linwoods Lijnzaad pakket:

Linwoods lijnzaad Naturel – Naast die belangrijke omega-3 vetzuren, bevat lijnzaad ook nog eens veel eiwitten en ijzer. Voor instandhouding van je spieren en botten en een gunstig effect op de bloedvaten.

Linwoods lijnzaad & gojibessen – Dit is een van mijn favoriete mixen, omdat ik ook zo dol ben op gojibessen. Deze mix bevat tevens zink & vitamine D. Met name in de winter loop je een vitamine D tekort op, door het gebrek aan zonne-uren.

Linwoods lijn-, zonnebloem-, pompoen- sesamzaad & gojibessen – Een lijnzaad mix die veel eiwitten bevat, die nodig zijn om je lichaam te herstellen en kracht te geven. Tevens zit hier ook vitamine D in, wat weer nodig is voor een goede weerstand. 

Linwoods lijnzaad, amandelen, paranoten & walnoten – Deze mix is tevens rijk aan selenium & zink. Twee essentiele mineralen in het bestrijden van stress! Tevens is aan deze mix ook het co-enzym Q10 aan toegevoegd, wat weer een gunstig effect heeft op hart- en bloedvaten.

Verkoopinformatie Linwoods lijnzaad

Je koopt de Linwoods lijnzaad producten o.a. bij de Tuinen, Vitaminstore en de Albert Heijn. Een hersluitbare stazak van 200 gram kost ongeveer € 4.99. Er zijn tevens ook XL zakken van 425 gram verkrijgbaar.


WINACTIE: Hoe maak jij kans op dit lijnzaad pakket van Linwoods?

Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Vergeet svp niet een geldig e-mailadres  in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Daarnaast zijn er ook nog EXTRA winkansen:  Niet verplicht maar wel leuk om mee te doen!

1) FACEBOOK:  Like &  Share het Facebook bericht over deze winactie .

2) TWITTER:  Plaats de volgende Tweet :   ”   @bettyskitchen bestaat 3 jaar en ik wil dat lijnzaadpakket van @linwoodsfoods winnen! #BK3YR   ”

3) INSTAGRAM:  Repost de foto van deze winactie. Tag vervolgens @bettyskitchenNL en @linwoodshealthfoods  en de hashtag #BK3YR

4) GOOGLE + :   Like en Deel het bericht van deze winactie, zie: Betty’s Kitchen.

Deze winactie loopt tot en met Donderdag 25 Februari 2016! De winnaar krijgt persoonlijk bericht en houd er rekening mee dat de prijs enkel wordt verzonden naar een afleveradres in Nederland of Belgie.

Succes en groetjes, Betty

*******************************************************************

Deze winactie is reeds afgelopen!

Het Linwoods lijnzaadpakket is gewonnen door:  Sjoerd Madou!

********************************************************************

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Hoi Betty,

    Deze producten ken ik niet, zou leuk zijn om ze eens te proberen en de eventuele voordelen te ervaren.

  • Ja ik eet ook vaak lijnzaad door mijn yoghurt, maar deze producten kende ik nog niet. Dus ik doe graag mee

  • Ik doe heel graag mee! Ik zou het in de Brinta en yoghurt doen, denk ik...
    Ik heb je actie gedeeld op FB en Twitter

  • Ook ik ben begonnen met wat gezonder te gaan eten, het ontbreekt me een beetje aan inspiratie en ingrediënten, zou graag dit eens willen proberen!

  • Wat een toffe actie, ik doe graag mee! Ben nog redelijk onbekend met lijnzaad/superfoods dus ik zou het graag eens uitproberen.

  • Ik wil meedoen voor mijn vriendin die glutenvrij moet eten en in het meeste glutenvrije brood zit weinig vezels. Dit zou ze in haar yochurt of smoothie kunnen doen. Lijkt me tof om haar dit te kunnen laten proeven.
    Geliked en shared op Facebook
    (TWITTER heb ik niet)

  • Hallo, icm mijn werk in de zorg, mis ik veel vezels. Veel moe, krijg niet hetgeen binnen wat mijn lichaam nodig heeft. Zou dit graag willen aanvullen en kijken of deze producten mij kracht geven

Recent Posts

Lamsvlees curry met kokos en kaneel (Gulai Domba)

Als je denkt aan een Indonesische curry dan is de Rendang waarschijnlijk het meest bekend.…

23 uur ago

Snijbonen in kokosmelk (Buncis Lodeh)

Bij Indonesische gerechten denk je al gauw aan rijst met een kip gerecht of een…

2 dagen ago

Pizza Bianca met artisjokken en ham

Wil je eens wat anders dan pizza met tomatensaus? Beleg dan eens je pizza met…

3 dagen ago

Spelt salade met gegrilde radijs

In de lente schijnt een heerlijk zonnetje door de ramen en dat is voor mij…

4 dagen ago

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

3 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

3 weken ago