Sencor Slim Hand blender WINACTIE

DEZE WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – Voelen jullie je inmiddels ook al een beetje jarig met mij? We zijn namelijk aanbeland bij winactie nummer 5!  En dat is deze handige Sencor Slim hand blender in de kleur pastelgeel. Omdat handig keukengereedschap nooit weg is, leek het mij leuk om deze Sencor Slim Hand Blender weg te geven.

Sencor Staafmixer Set

Onlangs schreef ik al een blogpost over de producten van Sencor.  Met een hele range kleurrijke keukenapparaten en gadgets, kun je nu voor een voordelig prijsje jouw keuken pimpen.  Het design staat bij Sencor voorop evenals een grote range aan kleuren.  Er is zelfs een heuse pastel serie en daar komt deze Slim Hand Blender SHB36YL dan ook uit. De naam zegt het eigenlijk al een beetje: dit is een kleinere en handformaat staafmixer/blender.  Ideaal voor in een keuken waar je weinig opbergruimte hebt. Maar daardoor doet hij niet minder zijn werk.

De Sencor Slim Handblender wordt geleverd met een RVS staafblender is slects 42 mm dik. Er zit een 400W motor in en je kunt de snelheid variabel instellen. Je krijgt er zelfs een 500 ML mengbeker bij, waarbij je heel eenvoudig een (1 persoons) smoothie, guacamole of ander lekkers mee in elkaar blend. Een kleine maar fijne oplossig voor in elke keuken dus.

Verkoopinformatie Sencor

Je vind de Sencor producten bijvoorbeeld in diverse onlineshops zoals Cool Blue: Keukenmachine Shop en Staafmixer Shop. Het assortiment bestaat uit diverse kleuren keukenmachines, blenders en staafmixers. Maar ook broodroosters, keukenweegschalen en citruspersen.

WINACTIE: Hoe maak jij kans op deze Sencor Slim Hand Blender?

Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Vergeet svp niet een geldig e-mailadres  in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Daarnaast zijn er ook nog EXTRA winkansen:  Niet verplicht maar wel leuk om mee te doen!

1) FACEBOOK:  Like &  Share het Facebook bericht over deze winactie .

2) TWITTER:  Plaats de volgende Tweet :   ”   @bettyskitchen bestaat 3 jaar en ik wil de #sencor #staafmixer set winnen! #BK3YR   ”

3) INSTAGRAM:  Repost de foto van deze winactie. Tag vervolgens @bettyskitchenNL en plaats de hastags: #BK3YR  en  #Sencor

4) GOOGLE + :   Like en Deel het bericht van deze winactie, zie: Betty’s Kitchen.

Deze winactie loopt tot en met Vrijdag 26 Februari 2016! De winnaar krijgt persoonlijk bericht en houd er rekening mee dat de prijs enkel wordt verzonden naar een afleveradres in Nederland of Belgie.

Heel veel succes en groetjes, Betty

*******************************************************************************************

Deze winactie is inmiddels afgelopen!

De Sencor Slim Hand Blender is gewonnen door:  Petra Krommenhoek!

*******************************************************************************************

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Lijkt me een enorm handig apparaat! En ik zou deze erg goed kunnen gebruiken omdat mijn huidige staafmixer letterlijk uit elkaar valt (een beetje lijm is nog het enige wat 'm bij elkaar houdt..). Een nieuwe staafmixer zou dus enorm goed van pas komen.

  • Die van mij is na jaren te hebben gebruikt nu helaas kapot...dus ik zou deze wel heel graag willen winnen!!

  • Heel graag!!! Krijg al helemaal de zomer in mijn bol bij het zien van al die frisse, gave kleurtjes :-)

  • Aaah wat een te gekke winactie! Ik ben een echte pasteljunk, mijn vriend en ik zijn al 2 jaar een huis aan het verbouwen en het alleralleraller liefst wil ik alles pastel haha. Op dit moment woon ik nog in Utrecht in mijn studentenhuisje en het liefste bak en prutsel ik van alles in elkaar. Vorige week begaf helaas mijn keukenapparaatje het met het maken van mijn kikkererwten burgers. Dus toen zag ik deze wijactie voorbij komen en dacht ik hé! Pastel + mijn oude keukenmachine is kapot ik doe mee! En wanneer we gaan overhuizen, hoe gaaf is het dan om hem gewoon op het aanrecht te laten staan want ja: Pastel!! En dat zet je toch niet zomaar in de kast?

    Dus bij deze doe ik super graag mee :) (gedeeld op alle socialmedia)

    Liefs Liona

  • Wat een vrolijk kleurtjes. Daar word al vrolijk van. Handig om met de smooth voor me kids mee te maken doe graag mee.

Recent Posts

Alfajores – Koekjes met dulche de leche

Vandaag blaast onze Koningin Maxima maar liefst 53 kaarsjes uit!! Deze feestelijke dag moeten we…

24 uur ago

Lamsvlees curry met kokos en kaneel (Gulai Domba)

Als je denkt aan een Indonesische curry dan is de Rendang waarschijnlijk het meest bekend.…

2 dagen ago

Snijbonen in kokosmelk (Buncis Lodeh)

Bij Indonesische gerechten denk je al gauw aan rijst met een kip gerecht of een…

3 dagen ago

Pizza Bianca met artisjokken en ham

Wil je eens wat anders dan pizza met tomatensaus? Beleg dan eens je pizza met…

4 dagen ago

Spelt salade met gegrilde radijs

In de lente schijnt een heerlijk zonnetje door de ramen en dat is voor mij…

5 dagen ago

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

3 weken ago