(Sponsored) – Niet alleen vrouwen zijn dol op cadeautjes, maar manlief vind het ook altijd erg leuk om een nieuw speeltje of gadget in ontvangst te mogen nemen. Check hier dan ook 10x inspiratie voor een foodie kerstcadeau voor hem.

Stuk voor stuk allemaal leuke, gekke en handige items, waar elk mannelijk foodie hart sneller van gaat kloppen. En waar hij nog uren mee zoet zal zijn.

Dit lijstje met kerst cadeau’s is samengesteld voor de heren. Uiteraard heb ik onlangs ook een lijstje gemaakt, speciaal voor de ladies. Veel shopplezier in ieder geval!

Kerstcadeau voor hem tot € 15,-

1. Retro Tafelset – 4 delig

Heeft hij vorig jaar tijdens kerst met een pruillip aan tafel gezeten, omdat jij zonodig gouden pailletten placements wilde gebruiken? Dan kun je het nu goedmaken met deze Retro Tafelset met 4 placemats. Kost slechts € 9.95 bij Radbag.nl

Kerstcadeau voor hem tot € 30,-

2. Whiskey Stones

Is jouw vent een echte Whiskey liefhebber? Dan heb je hem ongetwijfeld wel eens horen klagen over het feit dat een ijsblokje zijn peperdure whiskey verdunt. En dat kan natuurlijk niet. Koop deze onwerwoestbare granieten Whiskey Stones, die hij eenvoudig in een zakje in de vriezer kan bewaren. Lekker gechilled, maar zonder overtollig water. Je koop de  Whiskey Stones per 9 stuks, voor € 17.95 bij CadeauCadeau.nl.

3. Mark-Eat bakkwast

Voor het precisiewerk in de keuken, koop je voor hem deze Mark-Eat Bakkwast. Hij ziet er uit als een knalgele marker, maar wordt gevuld met bak olie. Met de handige kwast kan hij stukken groente en vlees makkelijk invetten, en het is ook nog eens heel leuk om te doen. Deze handige Mark-Eat bakkwast kost € 15.95 bij CadeauCadeau.nl.

4. Heisenberg Snijplank

De echte Breaking Bad liefhebber weet dat er met ‘Let’s Cook’ iets compleet anders bedoeld wordt.  Maar deze heuse Heisenberg Snijplank is toch echt bedoeld voor het fijnhakken van groente, fruit vlees etc. Voor de Breaking Bad liefhebber en je koopt hem voor € 29.95 euro bij Radbag.nl

 

5. Star Wars Darth Vader Broodtrommel

Of het nu voor vriend, manlief of vader is, je doet hem vast een groot plezier met een eigen broodtrommel voor zijn (werk)lunch. En voor de liefhebber koop je dan deze Star Wars Darth Vader Broodtrommel voor € 22,95 bij Radbag.nl.

6. Candy Grabber Snoepmachine

Omdat mannen nu eenmaal van knopjes houden, doe je hem een groot plezier met deze Candy Grabber Snoepmachine. Zo wordt snoepen nog een uitdaging en er is niets mooiers als een man in opperste concentratie om een snoepje voor zijn lief te pakken te krijgen. Ik heb dan ook al ontelbare ‘grijparm’ knuffels van de kermis mogen ontvangen van mijn man. Je koopt de Coor Candy Grabber Snoepmachine voor € 34.95 bij Radbag.nl.

Kerstcadeau voor hem tot € 100,-

7. Le Creuset Grillpan

Ik heb jullie al eens eerder verteld over de voordelen van een grillpan en kan inmiddels dus ook niet meer zonder. En als manlief zin heeft in gegrild vlees of vis, dan hoef je hem nu ook niet meer kou in te sturen om de BBQ aan te steken. (Alhoewel, Winter BBQ’s zijn te gek!). Maar laat hem lekker grillen in een gietijzeren grillpan. Je koopt deze Le Creuset grillpan voor € 99,- (NU TIJDELIJK €  89.99) bij fonQ.nl.

8. Click & Grow Smarter kruidentuin

Als hij twijfelt over zijn groene vingers, dan koop je toch deze fail-proof Click & Grow Smarter Kruidentuin. Een kleine technische vernuftigdheid die ervoor zorgt dat de kruidenplanjes onder ideale omstandigheden kunnen opgroeien. Gewoon voor binnen en het staat ook nog eens heel stoer. Wie weet krijg je hem hierna ook nog achter het fornuis om zijn ‘baby’s’ te bereiden in een heuse maaltijd. Je koopt de Click & Grow Smarter Kruidentuin voor € 99- bij Radbag.nl.

Kerstcadeau voor hem tot € 150,-

9. Witloft Lederen Schort

Mannen zijn nu eenmaal stoere wezens en dan kun je hem niet in een ieniemienie roze keukenschort stoppen. Deze robuuste schorten van Witloft zijn gemaakt van leer en komen in meerdere kleuren. Ze zijn stoer, super mannelijk en gaan nog heel lang mee. Je koopt deze mysterieuze  Witloft Lederen Schort in zwart voor € 138.54 bij Bol.com.

10. Philips Airfryer

Bier en Bitterballen zijn onlosmakend met elkaar verbonden voor menig man. Doe het alleen een tikkeltje gezonder met behulp van een Airfryer. Het is letterlijk ‘frituren’ in hete lucht en er komt geen druppeltje olie aan te pas. Wij hebben de Airfryer XL inmiddels uitvoerig getest en schromen ook niet om hem geregeld in te pluggen. Niet alleen voor krakende bitterballen, maar ook frikandellen, gevulde champignons, patatjes of het bakken van steak of een taartje. Het is ieders vriend en je besteld de Philips Airfryer voor € 144,- bij Bol.com.

 

(Bron header foto: via Shutterstock)

Dit artikel betreft een samenwerking met RadBag. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago