Persoonlijk

Ik moet jullie wat vertellen!

Vorige week deelde ik op social Media als dat ik GROOTS nieuws had! Nu is het dan ook de hoogste tijd om dit nieuws ook met jullie te delen!

2019 is toch wel het jaar van de grote projecten. Begonnen we het jaar met het energiezuinig maken van ons huis, waardoor het huis letterlijk van voor tot achter uit elkaar werd gehaald en weer vakkundig in elkaar gezet. Volgde daarna de zoektocht naar een eigen kantoor. Afgelopen juli was het dan zover en had Betty’s Kitchen officieel een kantoor samen met mijn allerbeste Foodie Friend Jadis (bekijk onze office VLOG Tour hier).

En dan nu het grote nieuws!

En een ruime week na het tekenen van ons huurcontract kwam deze dame er achter dat het volgende project reeds in de steigers stond 🙂

Vorige week bij restaurant Voltaire met Luuk, Francine en Jadis

Momenteel ben ik namelijk maar liefst 16 weken zwanger en verwachten Dylan, Laura en ik dus een zoon/dochter en broertje of zusje in Februari 2020! We vinden het zo geweldig en leuk, zeker omdat we al een jaar proberen om (weer) zwanger te worden. En dat ging niet geheel zonder slag of stoot.

Hoe gaat de zwangerschap tot nu toe?

Allereerst: Het gaat goed met me hoor! De ergste weken qua misselijkheid en vermoeidheid zijn inmiddels wel voorbij. Maar tijdens de office verhuizing heb ik dan ook heel veel hulp van anderen in moeten roepen omdat het voor mij soms gewoon echt niet ging.

Een kleine 3 weken geleden dacht mijn lichaam ook spontaan weer zich mijn ‘oude vorm’ van de eerste zwangerschap te herinneren. Binnen een week tijd popte er letterlijk een grote dikke buik tevoorschijn die ik nu echt niet meer kan verbergen. Ik paste niks meer uit mijn kledingkast en moest een grote doos met positiekleding van H&M thuis laten bezorgen.

Zwangerschap 1 vs 2

En waar ik bij Laura destijds totaal het aanzicht, geur en smaak van vlees niet kon dulden, heb ik tijdens deze zwangerschap alleen maar trek in vlees, vlees en nog eens vlees. De Meatless Mondays zijn voorlopig dan ook even overboord en denk ik dat er een mini versie van mijn man in de maak is 🙂

Nou goed, deze dame gaat even een lekker wat eieren met ham en kaas uitbakken voor de lunch! Bedankt voor het lezen en dat ik dit nieuws met jullie kan delen.

Veel liefs, Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

3 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

4 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

5 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

6 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

7 dagen ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

1 week ago