Overige

HelloFresh Paasbox – Gourmet

(Sponsored) – Binnenkort is het alweer Pasen en dat betekent binnen onze familie: gezellig samen eten! Of je nu dit jaar een paasbrunch gaat organiseren of iedereen uitnodigt voor een paasdiner, maak het jezelf vooral lekker gemakkelijk met een HelloFresh Paasbox. 

Pasen is al bijna net zo feestelijk als Kerst en dan houden we er van om ons lekker uit te sloven in de keuken. Lekker uitgebreid koken en bakken en bovenal genieten met elkaar. Wist je dat gourmetten met Pasen steeds populairder wordt? Met een slechts een half uurtje voorbereiding heb je de rest van de avond vrij om lekker te genieten met iedereen. Want iedereen kookt gewoon zelf een beetje.

Over HelloFresh

Ik heb al vaker geschreven over de HelloFresh Boxen en vind het ook een goed initiatief in deze drukke tijden waarin we leven. HelloFresh bedenkt wekelijks heerlijke en gezonde recepten, doet alle boodschappen voor je en levert alles compleet bij je thuis af. Inclusief de juiste porties en zakjes met kruiden en dressings. Zodat jij je alleen ‘s avonds een half uurtje hoeft te bekommeren om het bereiden van de recepten en een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel kunt zetten.

HelloFresh Paasbox Gourmet

Speciaal voor de paasdagen komt HelloFresh met drie paasboxen: de Paasbox Bunch (in een Original en een Veggie variant) en de Paasbox Gourmet, die wij mochten uittesten. De Paasdagen brengen wij namelijk dikwijls met familie door en samen gourmetten is dan ook super gezellig! Zelfs de allerkleinsten kunnen genieten van zelf eten bereiden op een gourmetstel en wat dacht je van smiddags eieren schilderen? De recepten in de Paasbox Gourmet zijn verrassend anders en bovenal goed op smaak. Laat het duidelijk zijn dat dit gaan standaard gourmet schotel is die je in menig supermarkten aantreft.

De HelloFresh Paasbox Gourmet wordt geleverd met diverse soorten vis, gevogelte en hamburgertjes. Met de heerlijke bijgerechten maak je een complete maaltijd en er is zoveel keuze dat er voor ieder wat wils is. De 7 gourmet recepten zijn inclusief toetje, en bereid je in slechts 30-35 minuten voor. Kleed de tafel leuk aan in paassfeer en laat iedereen vervolgens lekker zelf zijn paasmaaltijd bereiden op het gourmetstel. Zo hoef jij niet de hele dag in de keuken te staan en kan toch iedereen toch lekker genieten.

HelloFresh Paasbox Brunch

Naast de Gourmetbox is er ook een HelloFresh Paasbox Brunch te bestellen. Deze bevat heerlijke en gezonde ingrediënten en recepten voor een onvergetelijke homemade paasbrunch! De Paasbox Brunch is er in een Original variant, maar er is ook een Veggie variant zonder vlees of vis.  Met de bijgeleverde receptenkaarten zet je in een handomdraai een heerlijke brunch op tafel met mooie en verse ingrediënten. Daarna kan het genieten beginnen. Wil jij zelf maximaal gaan genieten deze paasdagen? Check dan hier hoe je zo’n HelloFresh Paasbox kunt bestellen:

Bestelinformatie HelloFresh Paasbox

  • De HelloFresh Paasbox is vanaf heden te bestellen, tot en met maandag 10 april 2017 (23.00 uur) via www.hellofresh.nl/paasbox.
  • Je bestelt de boxen vanaf twee personen. De prijs is dan vanaf € 24,- voor de Paasbox Brunch (Original of Veggie)  en vanaf €29,-  voor de Paasbox Gourmet. Dat is inclusief bezorgkosten.
  • De Paasboxen worden op 15 en 16 april 2017 afgeleverd, op een door jou gekozen moment. Zorg dat je thuis bent om de verse ingrediënten direct in de koelkast te zetten.

 

Wie van jullie gaan deze paasdagen ook lekker gourmetten met familie en/of vrienden? Alvast eet smakelijk en maak er een mooi feestje van!

Groetjes, Betty

Dit artikel betreft een samenwerking met HelloFresh. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

3 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

4 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

5 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

6 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

7 dagen ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

1 week ago