WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – Ik hou van design! En mijn kleurrijke persoonlijkheid komt ook wel een beetje voort uit mijn liefde voor kleur in huis, in het interieur en op mijn bord! Kleuren zetten de toon en na de tropical trend ben ik nu helemaal in de ban van roze! Dus ik ga je wat meer vertellen over het toepassen van de Heart Wood trend in je huis. En … omdat het een feestweek is, maak je zelfs kans op shop tegoed bij Flinders Design!

Gespot: Heart Wood Trend

Normann Copenhagen Form Chair stoel met walnoten onderstel (€ 270,=) \ Normann Copenhagen Amp Lamp hanglamp large (€ 105,=)

Ook al zit deze mama sinds afgelopen zomer op een roze wolk, blijkbaar hebben meer mensen behoefte aan een warme tinten en huiselijkheid. In diverse nieuwe restaurants, maar ook in woon inferieuren sieren momenteel de muren met een zacht oudroze tinten, bordeauxrood en\of lila invloeden. Heb jij deze Heart wood trend inmiddels ook al gespot?

Louis Poulsen PH 5 hanglamp (vanaf € 603,49,=)
Muuto Five poef – (€ 895,=)

Oud Roze & Nieuw Design

En die subtiele warme tonen, combineren weer uitstekend met donkere en sobere kleuren! Een trend waarbij houtsoorten heel goed in op gaan en blenden. Dus denk aan strak meubilair, maar wel met een houtnerf. Al die roze en bruine tinten samen vormen de basis voor de Heart Wood trend. Strak Deense design merken, zoals Muuto of Ferm Living spelen hier goed op in.

Normann Copenhagen Plus dekbedovertrek adult nude (€ 73,75)

Mijn favoriete combinaties zijn diverse groentinten en afgewisseld met floral of tropical print. Maar uiteraard kun je de Heart Wood trend ook goed combineren met (matte) grijstinten. En laten laten we vooral niet de kleine accenten vergeten. Denk aan diverse (gebreide) stoffen om je look af te maken. Die staan voor luxe en houden het geheel warm.

Ferm Living Sekki plantenbak medium vanaf € 34,=)

Zie jij de wereld inmiddels nu ook door een roze bril? Wat vind je van deze Heart Wood trend? Uiteraard vind je op de website van Flinders Design nog veel meer mooie design items, woontrends en eetkamer trends.

Met een paar investeringen in tijdloos design, zul je nog jarenlang plezier hebben van deze designer items.  En daarom maken jullie kans op een cadeaubon ter waarde van € 100,= bij Flinders Design. Zo kun je zelf een prachtig stukje design aanbrengen in je interieur! En ik ben benieuwd of jij dan ook voor de Heart Wood trend in 2018 gaat?


WIN: Flinders Design Interieur voucher van € 100,=

HOE DOE JE MEE?  Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Graag hoor ik wat bij jou thuis dringend vervangen dient te worden voor een stukje (roze) design. Of welk item jij direct zou willen aanschaffen bij Flinders. 

Vergeet svp niet een geldig e-mailadres  in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Daarnaast zijn er ook nog extra win kansen te verdienen:

1) FACEBOOK:  Ga naar het Facebook bericht over deze winactie .  LIKE en COMMENT op het bericht. 

2) TWITTER:  Ga naar de tweets van @bettyskitchen . LIKE en RETWEET het twitterbericht over deze winactie.

3) INSTAGRAM:  LIKE en COMMENT op het bericht op instagram @bettyskitchenNL

4) GOOGLE + :   LIKE en DEEL het bericht van deze winactie.

Deze winactie loopt tot en met donderdag 1 maart 2018! De winnaar krijgt persoonlijk bericht en houd er rekening mee dat de prijs enkel wordt verzonden naar een afleveradres in Nederland en België.

Succes en groetjes Betty

*******************************************************************************************

Deze winactie is reeds afgelopen. Het shoptegoed bij Flinders is gewonnen door Joost Rottger

******************************************************************************************

Dit artikel betreft een samenwerking met Flinder Design. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Nieuw leven nieuw interieur!
    Door de scheiding moet ik opnieuw beginnen aan een nieuw huisje met een nieuw interieur!

  • Super leuke actie zeg! Ik zou gaan voor wat nieuwe plantenbakken en accessoires! Roze is alrijd een goed idee! :)

  • Bij ons moet echt de bank vervangen worden, maar ik gok dat ik het nog wel n jaar of wat kan rekken door leuke kussens wn een plaid op de bank te gooien, zag al wat geweldigs moois bij flinders! (Geld nu eerst in baby kamer stoppen, en dan zien we wel wat we kunnen vervangen) dus Betty ik ga duimen!!!

  • Wij zijn deuk bezig om in ons vrij nieuwe huis (we wonen hier sinds november) een fijne plek te maken voor ons dochtertje waar ik 9 mei van ben uitgerekend. Best lastig, aangezien we al een zoontje hebben en dus vrij jongensachtig georiënteerd zijn! Gister hebben we het erover gehad; hoe gaan we de babykamer een stoere maar lieve meisjesfeel geven? Door zachtroze en oudroze in allerlei materialen toe te passen in de kamer met wit/beige vloerbedekking, 2 muren okergeel behang met grafische print en 2 witte muren. De basis meubels zijn wit.. maar meer dan de basis is er nog niet. Het Flinders shoptegoed komt dus zeer goed van pas hier! Wij gaan dus voor accessoires en voor de kinderhoek in de woonkamer gaan we voor een plantenbak.

  • Met 39+5 is de roze wolk in aantocht. Maar nu we die babykamer echt zo gepimpt hebben, vind ik mijn eigen slaapkamer oersaai. Helaas is het stylen van een huis met een productdesigner als vriend uberhaupt een grote uitdaging, maar eens zijn we het beide: er moet meer kleur in onze slaapkamer en ons leven. Maar daar zal de kleine elk moment voor zorgen denk ik ;)

  • Wij zijn in oktober verhuisd en hebben in ons nieuwe huis een paar muren roze geschilderd! We doen dus al mee aan deze trend. Maar...ik zou dit graag aanvullen met wat mooie roze accessoires zoals een plantenbak of misschien wel een gave roze hanglamp. Wensen genoeg!

  • Toevallig heb ik wel een hele grote roze vaas gebloemde vaas staan, maar daar blijft het bij. Ik heb meer turquoise en een groenige tint. Toevallig heb ik de blikken verf klaar staan, om de muren en de kast te gaan aanpakken. Het shoptegoed zou leuk zijn, om wanneer de verfklus geklaard is iets moois uit te zoeken.

  • Een paar jaar geleden ben ik verhuisd en toen heb ik de muren gelaten zoals ze waren, de muur waar kleur op zit is een soort leverkleur, ik vond het wel redelijk, niet lelijk maar niet echt mijn smaak. Een oudroze muur zou veel meer sfeer brengen en past veel beter bij mij dus ik zou voor de oudroze muur gaan!

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

5 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

6 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago