Persoonlijk

Genomineerd voor de Food Blog Awards 2016

Hi Allemaal! Ik heb leuk nieuws, althans ik vind het heel leuk nieuws! Deze blog is namelijk genomineerd voor de Food Blog Awards 2016.

In maar liefst 5 verschillende categorieen doe ik mee en het zou echt heel TOF zijn als jullie op mij zouden willen stemmen. Wie weet mag ik dan binnenkort ook echt de rode loper op en een (van de 5) awards in ontvangst nemen!

Food Blog Awards 2016

Op dinsdag 25 oktober 2016 zal de eerste editie van de Food Blog Awards plaatsvinden in het Naarderbos in Naarden. En niemand minder dan tv-kok Sandra Ysbrandy zal de Food Blog Awards 2016 presenteren! Dat betekent dat ik nog een paar weken de tijd heb om alvast te leren lopen op hoge hakken. Anders ga ik straks nog languit over die rode loper.

Ik vind het al heel tof dat ik genomineerd ben, en al helemaal omdat het om maar liefst 5 (van de totaal 7) categorieen gaat! Betty’s Kitchen is in ieder geval genomineerd in de volgende categorieen:

1.Food Blog van het Jaar 2016

Het begon allemaal op Valentijnsdag 2013. Ik moest en zou iets met food doen. Sinds kleins af aan ben ik dol op eten, eten maken, en vooral lekker eten delen met familie en vrienden. Er ontstond een idee voor een online receptenboek en dagboek verhalen uit eigen keuken. Op valentijnsdag kreeg ik een website cadeau van Dylan en een food blog werd geboren.

Inmiddels zijn wij ruim 3.5 jaar verder, heeft meneer mij en deze website tot een hoger niveau getild. Heb ik een passie voor foodfotografie ontwikkeld. Zorgen Vincent en binnenkort ook Nanda voor nog meer leuke content. En bezoeken maandelijks ruim 90.000 mensen deze website voor inspiratie, heerlijke recepten, restaurants en nog veel meer lekkers.  Af en toe nog steeds onwerkelijk wat hier gebeurd. Maar een prachtig jaar is 2016 zeker weten.! En als je dit leest en vindt dat wij die titel”:   >> Food Blog van het Jaar 2016 <<  verdienen, dan wil ik je vragen om op ons te stemmen!

 

2.Beste Food Foto

In Maart 2016 ben ik in het huwelijkbootje gestapt met Dylan. Naast een droomreis naar Thailand, hadden wij nog wat vakantiedagen over in eigen land. Dus ging ik druk aan de slag met Thaise recepten en kon ik wat meer gaan verdiepen in mijn fotografie skills.

Het resultaat is een reeks Thaise recepten en prachtige food fotografie. Een trend die ik tot op heden nog lekker aan het doorzetten ben. Deze foto van de Thaise Tom Kha Kai soep is een van mijn favorieten en gelukkig genomineerd! Als het water jou nu ook in de mond loopt, dan kun jij hierop stemmen in de categorie:  >> Beste Food Foto << .

 

3.Beste Blog Design

Een award nominatie die ik te danken heb aan mijn beste vriend, technische ondersteuning en inmiddels echtgenoot: Dylan!  Hij is nou eenmaal werkzaam in de IT, weet veel meer af van Java, HTML code en programmeren dan ik ooit zal leren. Maar wat ik hem vraag, maakt hij simpelweg voor mij. Niet al teveel poeha, maar gewoon een mooie, nette en overzichtelijke website.

Heel erg bedankt Dylan! En als jullie de website ook mooi, netjes, overzichtelijk en responsive vinden, stem dan op ons in de categorie:  >> Beste Blog Design <<.

 

4.Beste Foodvlogger / Youtuber

Dit was een zeer verrassende nominatie. Ik zie mijzelf namelijk niet als vlogger, omdat ik niet de hele dag tegen een camera zit te praten. Daarnaast post ik ook bijna geen recepten video’s op Youtube. Maar ik vind het wel erg leuk om mooie filmpjes te maken van evenementen, zoals bijvoorbeeld ons recente bezoek aan het Beach Food Festival op Texel:

Naar mijn gevoel worden de filmpjes ook steeds beter! En als jullie dit soort filmpjes ook heel leuk vinden om te bekijken, dan zou ik het echt heel tof vinden als je op mij zou willen stemmen in de categorie:  >> Beste Foodvlogger / Youtuber << .

 

5.Beste Gerecht

Hier vind je wederom de Thaise Tom Kha Kai Soep. Deze klassieker was een enorme hit tijdens de Thaise weken afgelopen Maart 2016. En toen bleek dat wel heel erg veel mensen dit gerecht tot overall favoriet bestempelen in de Thaise keuken en op deze food blog.

Mocht jij ook grote fan zijn van van de Tom Kha Kai soep, dan kun je hier uiteraard op stemmen in de categorie: >> Beste Gerecht <<.

 

Naast bovenstaande 5 categorieen, worden er ook nog Food Blog Awards uitgereikt in de categorie: Beste Special Interest Food Blog en Beste Foodblogger Kookboek (maar die heb ik natuurlijk niet 🙂 ). Misschien staan hier nog meer favoriete blogs van jou tussen en kun je daar natuurlijk ook op stemmen.

 

Nogmaals, ik zou het enorm waarderen als jullie op mij willen stemmen! Al is het maar in 1 van de categorieen. Alvast bedankt!

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Ontzettend leuk! :) En wat een prachtig cadeau, een website. Heel bijzonder en origineel. Leuk dat betty's kitchen zo gegroeid is in de loop der jaren.

  • Hallo Bettina,

    Leuk voor je die nomatie's. Dat is al een felicitatie waard, bij deze dus.
    En mijn stem heb je.

    Succes, groetjes Willie

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

7 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago