Persoonlijk

Fotodagboek September 2015

Ik.Ben.Moe. Dat komt dan omdat ik gewoonweg een hele drukke en bomvolle September maand achter de rug heb. Maar het was leuk.. Heel leuk! Soms knijp ik me echt even in mijn armen om te zien of ik niet droom. Het is natuurlijk al geweldig dat ik mij dagelijks mag bezig houden met deze blog. Maar nog leuker zijn alle plekken waar ik hiermee beland.

Texel Culinair

Begin September gingen Dylan en ik een lang weekend naar Texel. Het hoofddoel was een bezoek en verslag over het jaarlijkse eetfestijn Texel Culinair. Afgelopen zomer zijn wij (bewust) niet op vakantie geweest, maar ik kan je eerlijk zeggen dat deze drie dagen op Texel echt als een complete mini-vakantie aanvoelde! Lees hier uitgebreid terug over Texel Culinair!

Zeehondjes spotten

Maar het is natuurlijk niet alleen bij eten en drinken gebleven hoor. We zijn ook het water op geweest, hebben door de duinen gewandeld en de zeehondjes opgezocht in Ecomare. Ik ben enkel nog niet de vuurtoren van Texel op geweest, maar die bewaar ik voor een volgende keer. Ik heb trouwens van het hele weekend een VLOG gemaakt. Mijn eerste VLOG staat dus online! Ik hoop dat jullie hem leuk vinden?

Bij Lot & de Walvis

Ik heb er de afgelopen maanden zulke goede dingen over gehoord, dus kon niet wachten om er zelf naartoe te gaan. In Leiden vind je namelijk restaurant Lot & De Walvis. Een prachtige plek in een kleine haven. En de review komt binnenkort online!

Naar Ljouwert

Het blijkt mijn nieuwe gewoonte te worden: 1x per jaar naar Leeuwarden , ofwel Ljouwert zoals de Friezen de stad noemen. Ditmaal met een persreis die in het teken stond van veel en lekker eten in Leeuwarden. De stad is namelijk niet voor niets uitgeroepen tot Smaakstad van 2015. De komende maand gaan jullie hier nog veel meer over teruglezen, dus kweek alvast een appetite!

Eten bij Snappers in Amsterdam

En zo zaten Dylan en ik  Amsterdam voor wat shoppen, een hapje, drankje en gezelligheid. Een van mijn favoriete plekjes is Snappers Bar-Resto aan de Reguliersdwarsstraat. Simpelweg smaakvol en heerlijk comfortfood. Denk nachos en uienringen, maar ook burgers, fish ‘n chips en natuurlijk cheesecake toe. En laten we de nodige Gin-Tonics niet vergeten! Een heerlijke plek om even bij te komen in het drukke Amsterdam.

Slapen in het Hoxton Hotel

In het pittoreske Amsterdam vind je het HOXTON Hotel, langs de Herengracht. Het is een complete hub voor jonge, coole en hippe mensen en natuurlijk gelegen temidden van alle mooie straatjes en leuke plekjes in Amsterdam. Ik werd uitgenodigd om er een nachtje te slapen en genoot intens van die supercoole kamers met retro accenten. En dan natuurlijk de volgende ochtend gewekt worden op die coole retro foon. Goooooood Morning!

Quaker Breakfast

Na mijn ‘wakeup call’  in het hotel werd het tijd voor een stevig ontbijt! Quaker komt namelijk met een nieuwe havermout serie, dus deze muesli’s en granola’s moeten natuurlijk meteen uit eerste hand geproefd worden. Erg jummy en gezellig zo op de vroege ochtend! Binnenkort lees je hier meer over!

Ik heb zo het gevoel dat Oktober ook weer een hele drukke maand gaat worden, maar zolang het zonnetje blijft schijnen kan ik heel de wereld aan. Hoe was jullie September maand?   

Tip:  Benieuwd naar mijn leven achter de schermen? Volg dan @bettyskitchennl op Instagram!

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

2 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

3 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

4 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

5 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

6 dagen ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

1 week ago