Persoonlijk

Fotodagboek September 2013

Nieuwe maand, nieuwe kansen!  Deze maand kreeg ik allemaal nieuwe uitdagingen voor mijn kiezen. Lees mee in het fotodagboek van de maand September:

Simple Pleasures:

Begin deze maand kwam het nieuwe kookboek van Annabel Langbein uit: Simple Pleasures. Dus werd hier meteen uit gekookt en een heus Annabel Langbein feestje georganiseerd!

FoodSwap:

Daarna kon ik zelf flink aan de slag met een Italiaans thema pakket voor de FoodSwap van Es’Factory.

Nieuwe wereldsmaken ontdekken:

En dankzij de FoodSwap kreeg ik een pakket vól met typische Japanse lekkernijen terug! Dat werd proeven en nieuwe smaken leren kennen dus.

Milieu verantwoord bezig:

Daarnaast maakten mij wegwerpflesjes en papercups plaats voor de Dopper Fles en de KeepCup.  Zo probeer ik mijn steentje bij de dragen aan minder verspilling. (klik hier voor meer informatie)

HelloFresh Box:

En ik heb vorige maand meegedaan met een receptenwedstrijd van Hello Fresh: Mijn recept voor Rigatoni (Penne) all’Amatriciana ging er met de hoofdprijs vandoor!  Dus deze maand werden alle boxen uitgeleverd met daarin mijn recept!

Bij de Yoghurt Boerderij:

Ik ging ook op bezoek bij de nieuwe vestiging van de Yoghurt Barn in Amsterdam. Daar werd een foodbloggers event gehouden, en mocht ik even lekker gaan genieten van loeiverse yoghurt.

Wat meer vegetarisch kan er ook wel bij:

De week daarna stond de Vegetarische Slager op de stoep, met deze heerlijke producten. Uiteraard ging ik de challenge aan om dit te testen voor jullie.

De hamburgertest:

En dus kon de hamburger test:  ‘Vlees vs. Vega’  niet uitblijven natuurlijk.

Mijn favorieten voor de herst:

Deze maand maakte de herfst ook zijn intrede, en liet ik jullie mijn herfst favorieten zien. (foto is van Travelista 73)

And the Oscar goes to:

En ik werd genomineerd voor een Liebster Award. Een virtuele prijs voor nieuwe bloggers! Hoe leuk!

Ik heb een grotere eettafel nodig…

Vervolgens nam ik jullie mee mijn eetkamer/fotostudio in.  Zie hier de props die ik zoal verzamel voor mijn foodfoto’s. (voor het artikel, klik hier)

En Vogue !

En in de hoop om een échte professional te worden, volgde ik ook de ‘Workshop styling en fotografie voor foodbloggers‘  (klik hier om er alles over te lezen)

Dit was mijn maand, ik hoop dat jullie ook een toffe Septembermaand hebben gehad?

Groetjes, Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Leuk zo'n overzichtje van wat je hebt gedaan deze maand. Het is wel erg site gerelateerd, maar dat is juist leuk, want dan kun je ook zien welke artikelen je niet hebt gezien en welke wel. En wat ontzettend leuk dat je recept in al die boxen zit! (Ik kan het niet zo goed zien op de foto, maar staat er wel een link bij naar je site of..?) En ik vind dat je foto's er erg goed uit zien hoor! Mijn complimenten. (En nu weet ik ook eindelijk hoe Damian eruit ziet, ik zag zijn naam redelijk vaak voorbij komen, maar goed, geen beeld er bij hé ;))

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago