Persoonlijk

Fotodagboek Oktober 2017

Hi Allemaal! Het is feest! Niet alleen sluiten wij vandaag een nieuwe maand af, maar ik ben vandaag ook jarig!! Vanavond is het natuurlijk ‘All Hallows Eve‘, oftewel Halloween. En dat verklaart ook wel waarom je de afgelopen maand zoveel Halloween recepten voorbij hebt zien komen. 🙂 Maar goed, er is deze maand natuurlijk nog veel meer gebeurd achter de schermen en dat lees je allemaal terug in het fotodagboek van Oktober:

Fotodagboek Oktober 2017:


Vincent naar Limon Amsterdam

Afgelopen maand ging Vincent op bezoek bij Restaurant Limon in Zuidas Amsterdam. De plek die bol staat van internationale bedrijven die er zich vestigen. En als die harde werkers moeten natuurlijk ook lekker kunnen eten en onthaasten. Vincent is dan ook de Zuidas gaan verkennen voor de blog en stuitte daarbij op heel veel mooie nieuwe hotspots en restaurants. En de eerste restaurant review van Limon in Amsterdam staat nu dan ook online! 


Brunchen at Bucks BBQ House

Mijn man en ik zijn nou eenmaal door op samen brunchen in de stad. Dus tijdens een prachtige zonnig weekend, trokken wij er met kleine Laura er op uit. Deze keer ontbijten wij aan de Oude Gracht, terwijl heel Utrecht nog moet ontwaken 🙂 Bij Bucks BBQ House (reeds gesloten) kun je terecht voor typisch Amerikaase gerechten, en nu dus ook voor ‘ An American Breakfast’ . Op zaterdag & zondag van 11AM – 5PM ! Check hier al onze favoriete adresjes voor een (weekend) brunch in Utrecht.


Nationaal Integratiediner 2017

Elk jaar vind in Oktober het Nationale Integratiediner plaats! Dit jaar deed ik zelf ook mee aan dit prachtige initiatief, om mensen met verschillende achtergronden met elkaar te verbinden. Ik kan je alvast verklappen dat het een zeer smakelijke avond was, gevuld met mooie verhalen van mooie mensen. Lees hier mijn volledige verslag van het Nationaal Integratiediner 2017.


Foodies naar Tiger Mama

Afgelopen maand sprak ik ook weer af met de dames van The Lemonkitchen. Tijdens onze persreis met Parrano bleek dat wij, naast een gezamenlijke passie voor Italiaanse eten, ook een zwak hebben voor de Aziatisch keukens. Dus schoof ik met Anouk en Jadis aan bij Tiger Mama in Utrecht. Naast verrukelijke dimsum en sushi kun je hier terecht voor een 10 gangen Aziatisch menu! Echt een aanrader!


Dunkin’Donuts in Utrecht

Afgelopen maand is de eerste Dunkin Donuts in Utrecht open gegaan. Al een week zag ik rijen vormen op het Vredenburg, want daar wil iedereen natuurlijk maar al te graag zijn/haar tanden in zetten. Uiteraard ben ik zelf ook aangesloten om de Halloween Specials alvast uit te proberen. Dat hoort nou eenmaal in de maand oktober! Mijn favoriet? De ‘ spinnenweb,  met chocolade en karamelvulling! Hier moet ik niet te vaak langslopen hoor!


Diner op de Euromast

Afgelopen maand werd ik tevens uitgenodigd voor een bloggers diner op 100 meter hoogte! En dat was in het restaurant van de Euromast in Rotterdam. En dat is natuurlijk een unieke ervaring! Wij kregen namelijk een tasting van de nieuwe herfstkaart en gingen daarna uiteraard nog even naar buiten om van het uitzicht op Rotterdam te genieten! Lees hier mijn ervaring van Eten op de Euromast in Rotterdam!


Birthday dinner bij Fico

En om vandaag dan ook mijn verjaardag te vieren, neemt manlief mij vanavond mee uit eten naar het nieuw geopende restaurant FICO in Utrecht. En het schept nu al hoge verwachtingen, want hier zitten de mensen van de super toffe Watertoren achter. Of Fico net zo goed zal bevallen lezen jullie hopelijk binnenkort hier weer terug op de site!


Tot zo ver mijn Oktober maand!  Ik vraag me af of er al mensen zijn die Halloween afgelopen weekend gevierd hebben? Vanavond is natuurlijk DE Fright Night! Maar misschien ga je het, net als wij, aankomend weekend vieren. Dan hoor ik graag of je ook Halloween recepten hiervoor maakt. En wat je dus absoluut griezelig maar lekker vond van de site! Veel plezier in ieder geval en HAPPY HALLOWEEN!

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

3 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

4 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

5 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

6 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

1 week ago