Met de zomer aan de voordeur, kan ik maar geen genoegen krijgen van zomerse smoothies. DE manier om lekker veel fruit en groente binnen te krijgen en je kunt je smoothie natuurlijk zo ‘light’ en ‘bikiniproof’  maken als je zelf wilt!

En om je te motiveren om lekker zelfs aan de slag te gaan met gezonde smooties, geef ik een compleet smoothie pakket weg! Inclusief een handige DOMO blender en weckpotjes. Doe gauw mee dus!

Begin de dag met een Smoothie

De afgelopen jaren postte ik diverse smoothie recepten hier op de site. Van volromige smoothies met banaan en avocado, tot en met echte winterse weerstand boosters met grapefruits. Je kunt met smoothies zoveel varieeren en het is de uitgelezen kans om aan die 2 stuks fruit per dag te komen.

Maar bovenal is een fruit smoothie ook gewoon erg lekker! Maak er een tropische feestje van met vrolijke rietjes of serveer eens in een Weckpot ipv een gewoon glas. En met een kekke en tropische onderzetten waan je je helemaal aan de cocktailbar op vakantie.

Domo MyBlender

Ik maak mijn smoothies s’ochtends veelal TO GO! Het is een lekker tussendoortje en veel gezonder als een snackreep die ik onderweg bij een bezinepomp koop. En om er voor te zorgen dat jij ook je dagelijkse smoothies snel een eenvoudig kunt maken, heb je natuurlijk ook een blender nodig. En een take-away beker. Je krijg je bij dit smoothie pakket dan ook een Domo MyBlender, ter waarde van € 44.95 cadeau!

Deze Blender en Drinkfles in-een zorgt ervoor dat jij supersnel de lekkerste smoothies in elkaar zet. Alleen nog even de speciale drinkdop er op schroeven en jouw smoothie is ready-to-go! De maatbekers/drinkflessen zijn zo gemaakt dat ze precies in de bekerhouder van de auto passen. En op het elektrische basisstation na, kunnen alle onderdelen van de Domo MyBlender gewoon in de vaatwasser!

Inhoud Smoothie Pakket:

  • 1x DOMO MyBlenderinclusief 2 bekers met inhoud 300 ml + 600 ml, in kleur appelgroen. Hier maak je natuurlijk vliegensvlug een smoothie mee!
  • 2x Glazen WECKpot 250 ml – Om je smoothies in te serveren. Ook handig om af te sluiten en in de koelkast te bewaren.
  • 25x Roze Rietjes van Papier – Om je lekkerste smoothies mee te pimpen, want iedereen drinkt graag uit een feestelijk glas!
  • 4x ZARA Home Onderzetter – van de Zara Home Collectie,
  • 1x RVS Citruspers , 2-delig – om je grapefruits, sinaasappels, citroentjes en limoentjes uit te persen

WINACTIE: Hoe maak jij kans op dit complete smoothie pakket?

Deel een foto van jouw favoriete homemade smoothie met ons!  Dit doe je uiteraard via Social Media EN door een reactie achter te laten, onder aan deze pagina.

Vergeet svp niet een geldig e-mailadres  in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

 

1) FACEBOOK:  Ga naar het Facebook bericht over deze winactie .  LIKE en COMMENT op het bericht. Hier kun je dan meteen een foto van jouw favoriete homemade smoothie uploaden.

2) TWITTER:  TWEET een foto van jouw favoriete homemade smoothie op Twitter en  plaats daarbij de volgende tekst:   ”  Ik hou van gezonde smoothies en wil dat Smoothie Pakket van  @bettyskitchen  winnen!  ”

3) INSTAGRAM:  Plaats een foto van jouw favoriete homemade smoothie op Instagram en TAG vervolgens @bettyskitchenNL en  plaats de hashtag  #bettylovessmoothies

4) GOOGLE + :   Like en Deel het bericht van deze winactie, zie: Betty’s Kitchen.

Deze winactie loopt tot en met donderdag 19 Mei 2016! De winnaar krijgt persoonlijk bericht en houd er rekening mee dat de prijs enkel wordt verzonden naar een afleveradres in Nederland of Belgie.

Groetjes Betty

************************************************************************

Deze winactie is reeds afgelopen!

Het smoothie pakket is gewonnen door Rob Baggerman! Gefeliciteerd!

************************************************************************

Dit artikel bevat een affiliate link naar Bol.com. Ga voor meer informatie naar de disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Ooww dat is superleuk!! Wij zijn hier dol op smoothies.. Mama voor de detox maar met kindjes die niet zo happig zijn op fruit DE manier om dagelijks fruit binnen te krijgen.. Deze smoothie met spinazie, perzik en sinasappel is hier een hit!

    • Oo cool ik heb altijd woensdag, za en zo smootiedag:))
      Ik doe mee maar heb alleen instagram

  • Yes please, de kleur is ook helemaal top. Smoothies maken word op deze manier zoveel makkelijker en past helemaal bij mijn gezonde levensstijl!

  • Ik doe zeker graag mee! Wat een ontzettend leuk pakker, 19 mei ben ik jarig dus dat zou natuurlijk een top verjaardagscadeau zijn hihi :):)

  • Jammer. Ik heb dus nog geen blender en kan daardoor ook geen foto maken van mijn favoriete smoothie.

  • Super actie! Begin elke dag al met een groene smooie maar de beker to go is super handig, kan ik er ook op me werk van genieten!

  • Ik wil graag meedoen ik heb nog geen smoothier gemaakt en als ik het win ja dan probeer ik wel wat uit.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

6 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

7 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago