Lieve mensen, Betty’s Kitchen bestaat deze week maar liefst 5 jaar! Ik neem jullie in deze weekvlog #6 even mee terug naar het begin! En er komen weer heerlijke gerechten voorbij. Maar ik sluit de week ook af bij een nieuwe hotspot in Den Haag: we gaan namelijk taco’s eten bij Chiapas Taco Cartel!

Weekvlog #6:

+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL

+ Hier is het 5 jaar geleden allemaal mee begonnen...

+ Check hier het recept voor pompoensoep. Mocht je dit als babyhapje willen maken, laat dan alle kruiden en bouillonblokje achterwege.

+ Check hier het recept voor American Pancakes

+ Binnenkort vind je hier de volledige review van Chiapas Taco Cartel in Den Haag.

Groetjes, Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

5x Koreaanse Bijgerechten (Banchan)

De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…

3 dagen ago

Zelf falafel balletjes maken

Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…

4 dagen ago

Vegetarische Bami Goreng

In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…

7 dagen ago

Sinterklaas Mug Cake met kruidnoten

Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…

1 week ago

Sint Maarten Koek met chocolade snoep

Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…

1 week ago

Baked Feta met Gnocchi en tomaten

'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…

2 weken ago