Lieve mensen, Betty’s Kitchen bestaat deze week maar liefst 5 jaar! Ik neem jullie in deze weekvlog #6 even mee terug naar het begin! En er komen weer heerlijke gerechten voorbij. Maar ik sluit de week ook af bij een nieuwe hotspot in Den Haag: we gaan namelijk taco’s eten bij Chiapas Taco Cartel!
+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL
+ Hier is het 5 jaar geleden allemaal mee begonnen...
+ Check hier het recept voor pompoensoep. Mocht je dit als babyhapje willen maken, laat dan alle kruiden en bouillonblokje achterwege.
+ Check hier het recept voor American Pancakes.
+ Binnenkort vind je hier de volledige review van Chiapas Taco Cartel in Den Haag.
Groetjes, Betty
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Het najaar is natuurlijk het seizoen van de peer en dan gaan wij thuis maar…
Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…
Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…
In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
View Comments
Krijg er enorme trek van (y)
Dank je wel Esther, dan ben ik zeker geslaagd :-)