Lieve mensen, Betty’s Kitchen bestaat deze week maar liefst 5 jaar! Ik neem jullie in deze weekvlog #6 even mee terug naar het begin! En er komen weer heerlijke gerechten voorbij. Maar ik sluit de week ook af bij een nieuwe hotspot in Den Haag: we gaan namelijk taco’s eten bij Chiapas Taco Cartel!

Weekvlog #6:

+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL

+ Hier is het 5 jaar geleden allemaal mee begonnen...

+ Check hier het recept voor pompoensoep. Mocht je dit als babyhapje willen maken, laat dan alle kruiden en bouillonblokje achterwege.

+ Check hier het recept voor American Pancakes

+ Binnenkort vind je hier de volledige review van Chiapas Taco Cartel in Den Haag.

Groetjes, Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Indonesische Bami Goreng

In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…

2 dagen ago

Kruidige Perentaart met yoghurt

Het najaar is natuurlijk het seizoen van de peer en dan gaan wij thuis maar…

4 dagen ago

Spliterwten burgers met blauwe kaas

Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…

5 dagen ago

Indonesische gehaktballetjes

Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…

1 week ago

Zelf Pindasaus maken

In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…

1 week ago

Sint Maarten Koek met chocolade snoep

Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…

2 weken ago