Deze foodie verbleef 2 dagen in het prachtige Maastricht! Dus ik neem jullie mee op bloggersreis door deze mooie, hippe stad. Met toffee nieuwe hotspots, uiteraard gaan we lekker shoppen en genieten van Bourgondisch Maastricht in deze vlog over De week van Nieuw Maastricht!

Vlog #19: De week van nieuw Maastricht

  • SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL
  • Lees hier meer over de Week van Nieuw Maastricht.
  • Check hier de toffe hotspots in Maastricht: Brandson restaurant aan de Maas, The Student Hotel , superleuke en trendy The Broth Bar en het gezellige en hippe de Brandweerkantine.
  • Leuk winkelen bij diverse boetekjes doe je in Wijck. Bij Manu Facta spotje je kekke kunst items voor thuis. Bij Angels & Heroes vindt je mooie kleding en speelgoed voor 0-4 jaar. Stap binnen bij Adriaan de Smaakmaker voor echte Limburgse mosterd, relishes & chutney en andere specialiteiten.
  • De ‘Hidden Spaces’ tour kun je boeken via het lokale Visitor Center van Maastricht.
  • Bezoek de prachtigste bibliotheek van Nederland in de 700 jaar oude Dominicanenkerk (Boekhandel Dominicanen).
  • Bij Brouwerij de Ridder, gelegen aan de maas, kun je terecht voor een proeverij van Meestrichtse bieren en bierpakketjes voor thuis meenemen.

Ook leuk om te zien:

Groetjes, Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Indonesische gehaktballetjes

Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…

17 uur ago

Zelf Pindasaus maken

In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…

2 dagen ago

Sint Maarten Koek met chocolade snoep

Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…

4 dagen ago

Sambar curry met okra en kokosmelk

Het is wederom een Meatless Monday en vandaag heb ik een heerlijk groentegerecht genaamd Sambar…

5 dagen ago

Speculaas ‘cookie dough’ met vanille ijs

Ben jij ook zo'n fan van zelf cookie dough maken? Eetbaar koekdeeg blijf je werkelijk…

1 week ago

Surinaamse Bami met kip

Hoe maak je zelf Surinaamse bami met kip? Dit is een vrij makkelijk recept dat…

1 week ago