Daar zijn we weer! En in deze weekvlog #16 heb ik even een baalmoment. Kan ik niet genieten van Koningsdag en stort ik mijzelf op een tafel vol fastfood! Hoe was jouw week?

Weekvlog #16:

+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL

+ Check hier het recept voor Italiaanse Omelet met spinazie.

+ Binnenkort vind je hier het recept voor onze overheerlijk wafels!

+ Maar je kunt nu al wel vast genieten van deze tiramisu!

 

HEBBEN JULLIE VRAGEN?

Binnenkort wil ik een Q&A video gaan opnemen, dus schiet jouw prangende vragen even in! Dit mag natuurlijk over het foodbloggen gaan, maar ook lekker persoonlijk over mama zijn of iets compleet anders. Wat jij wilt weten van mij! Per comment hieronder, email, contact form, PB op social media… Brand los en hopelijk zie je het antwoord binnenkort hier op de blog!

Groetjes, Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Hi Betty

    Naar aanleiding van je vraag in je vlog heb ik wel een vraag. Je vertelt dat je nog een dag werkt per week voor een werkgever, ik vraag me af wat voor werk je doet. Groetjes Nicolet

Recent Posts

Spliterwten burgers met blauwe kaas

Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…

3 dagen ago

Indonesische gehaktballetjes

Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…

6 dagen ago

Zelf Pindasaus maken

In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…

7 dagen ago

Sint Maarten Koek met chocolade snoep

Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…

1 week ago

Sambar curry met okra en kokosmelk

Het is wederom een Meatless Monday en vandaag heb ik een heerlijk groentegerecht genaamd Sambar…

1 week ago

Speculaas ‘cookie dough’ met vanille ijs

Ben jij ook zo'n fan van zelf cookie dough maken? Eetbaar koekdeeg blijf je werkelijk…

2 weken ago