Afgelopen maand bracht ik een bezoek aan het eiland Texel en het jaarlijkse eet-festijn Texel Culinair. En ik ben wezen vloggen! In dit filmpje neem ik jullie mee op reis tijdens dit weekendje Texel. Ik hoop dat je er net zo’n trek van krijgt als ik.
Klik hier als je de video niet kunt zien.
En dan nu de hamvraag: wat vinden jullie van dit soort vlogs? Vaker doen, of kan ik ik het beter bij foto’s houden? 🙂
Groetjes,
Betty
Voor deze review was ik uitgenodigd door Texel Culinair & VVV Texel, maar deze post bevat 100% mijn eigen mening en beleving. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.
Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…
Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…
In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
Het is wederom een Meatless Monday en vandaag heb ik een heerlijk groentegerecht genaamd Sambar…
Ben jij ook zo'n fan van zelf cookie dough maken? Eetbaar koekdeeg blijf je werkelijk…