Travel

Vlog: Weekendje Texel

Afgelopen maand bracht ik een bezoek aan het eiland Texel en het jaarlijkse eet-festijn Texel Culinair. En ik ben wezen vloggen! In dit filmpje neem ik jullie mee op reis tijdens dit weekendje Texel. Ik hoop dat je er net zo’n trek van krijgt als ik.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Extra Informatie Weekendje Texel:

  • Leer meer over de verzilting van onze aarde bij Zilt Proefbedrijf.
  • Via MarcFoods kun je tevens heerlijke zilte groente maar ook mayonaise verkrijgen.
  • De dames van Fris  en Zilt Kombuis cateren volgens Texels principe: biologisch en met zilte groente.
  • Schapenbedrijf De Waddel is een schapenfokkerij en tevens een kaaswinkel. Stop hier zeker even tijdens een fietstochtje.
  • De gebroeders Schagen hebben een kokkelvisserij. De boot Louise Marlou vind je in Oudeschildt. Contacteer VVV voor een tour en kijkje in het (zware) leven van een kokkelvisser.
  • Leer meer over de wadden en de waddenzee bij Ecomare. Naast zeehondenopvang is het een educatieve dag voor kinders.
  • Wil je meer weten over het foodfestival: Texel Culinair, lees dan hier mijn eerdere blogpost.
  • Voor meer informatie over Texel en het inplannen van tours, vakantiewoningen etc, neem contact op met VVV Texel.

En dan nu de hamvraag:  wat vinden jullie van dit soort vlogs? Vaker doen, of kan ik ik het beter bij foto’s houden?  🙂

Groetjes,
Betty

Wil je als eerst mijn nieuwe filmpjes zien, aboneer je dan op mijn YouTube kanaal!

Voor deze review was ik uitgenodigd door Texel Culinair & VVV Texel, maar deze post bevat 100% mijn eigen mening en beleving. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Spliterwten burgers met blauwe kaas

Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…

3 dagen ago

Indonesische gehaktballetjes

Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…

6 dagen ago

Zelf Pindasaus maken

In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…

1 week ago

Sint Maarten Koek met chocolade snoep

Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…

1 week ago

Sambar curry met okra en kokosmelk

Het is wederom een Meatless Monday en vandaag heb ik een heerlijk groentegerecht genaamd Sambar…

1 week ago

Speculaas ‘cookie dough’ met vanille ijs

Ben jij ook zo'n fan van zelf cookie dough maken? Eetbaar koekdeeg blijf je werkelijk…

2 weken ago