Categories: Overige

Vers van de pers #4

Er zijn weer een aantal nieuwe producten op de markt. Maar omdat ik niet van al het nieuws een uitgebreide blogpost kan schrijven, heb ik hieronder even een lijstje gemaakt van producten die ‘ vers van de pers’ , en om van te smikkelen zijn.

KIT KIT Chunky Double Caramel

This brings back memories… Ik heb heel mijn middelbare school overleefd dankzij de KitKat (vooral na een blokuur gym). In de basis is deze KitKat de bekende ‘Chunky’ bar, maar van binnen schuilen er twee heerlijke caramel verrassingen! De ene helft van de KitKat Chunky Double Caramelis gevuld met crunchy caramel en de andere helft met creamy caramel. Zo is het net alsof je twee verschillende candybars eet.

De KitKat Chunky Double Caramels zijn momenteel alleen te koop bij: Albert Heijn, maar vanaf oktober ligt deze ook bij de andere supermarkten, kiosken en tankstations. Prijs is  € 1.99  voor en 4-pak, losse prijs is € 0.99. Voor meer informatie zie de website van Nestlè KitKat.

Agroposta – Post uit de natuur

In het buitenland kom je dikwijls limonade tegen op een menu kaart. De verse citroenlimonade drankjes zijn hier in de VS bijvoorbeeld niet aan te slepen met het warme weer. Maar ook in Nederland kun je nu gaan genieten van een glas limonade(siroop). Verpakt in een heel kek zakjes, waardoor het lijkt alsof je post direct uit de natuur hebt ontvangen. Agroposta limonadesiroop is verkrijgbaar in diverse Horeca gelegenheden in o.a. Amsterdam. Maar voor thuis ook te bestellen via de webshop van de Lindenhoff. De prijs is 0.75 per zakje. Voor meer informatie zie: Facebook Pagina Agroposta . 


Marks & Spencer – dorstlesser

Ben je onderweg op een warme zomerdag en heb je een verkoelend drankje nodig om de dag door te komen? Dan kun je vanaf heden ook heerlijke dorstlessers kopen bij de pomp. Deze pakken sap, kokoswater en juice bevatten geen toegevoegde suiker, en komen in hele lekkere en verrassende smaken. Lekker voor onderweg en ook nog eens heel verantwoord!

De Marks&Spencer dorstlessers komen maar liefst in 9 varianten:

  • Kokoswater – 1 liter € 4,30
  • Kokoswater met ananassap – 1 liter € 4,30
  • Kokoswater met watermeloen sap – 1 liter € 4,30
  • Granaatappel met een vleugje roos – 1 liter € 2,85
  • Ananassap met citroengras en jalapeño peper –  1 liter € 2,85
  • Geperste sinaasappels met wortel – 250ml € 1,80
  • Sap van appel, granaatappel, kers en acai bessen – 250ml € 1,80
  • Sap van appel, ananas, mango, passievrucht en boerenkool – 250ml € 1,80
  • Watermeloen, ananas, aloe vera en rozenextract – 250ml € 1,80

Verkrijgbaar bij Marks & Spencer Den Haag, Amsterdam en bij M&S Food bij 6 verschillende BP tankstations op verschillende locaties in de Randstad.


BROS Limited Edition: Melk & Butterscotch

Na maanden van onderzoek en proeven is er één ultieme smaakbeleving uitverkoren: BROS Melk & Butterscotch. De heerlijke chocolade smaak met de herkenbare bubbels van BROS, gecombineerd met de verrassende crunchy bite van butterscotch. Bovendien heeft ook deze nieuwe smaak van BROS Tablet het Nestle Cocoa Plan logo op de verpakking staan wat betekent dat de tabletten gemaakt zijn met duurzame UTZ gecertificeerde cacao, met oog voor de leefomstandigheden van de cacaoboer.

De BROS limited edition: Melk & Butterscotch is alleen DIT jaar te verkrijgen, en te koop bij de meeste supermarkten. weet Eve aardbeien zijn momenteel te verkrijgen in de verschillende supermarkten.  De prijs is 0.99 euro voor een pak van 95 gram. 


Hebben jullie deze producten reeds gespot en geproefd? En wat vond je er  van?

Deze review bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

 

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago