Thaise rode curry met rundvlees en aubergine

9 jaar ago

Oh mensen, ik heb zoveel zin in deze Mai Thai maand. Sinds onze terugkomst uit Thailand heeft deze thaise rode…

Mai Thai Maand

9 jaar ago

SA WAD DEE!  Heb je al lekkere trek? De komende weken staat de blog namelijk in het teken van onze…

Fotodagboek April 2016

9 jaar ago

Het werdt weer hoog tijd voor een nieuwe fotodagboek! In Maart had ik deze voor het gemak overgeslagen.  Want ik…

Hollandaise saus (voor bij de asperges)

9 jaar ago

Afgelopen week plaatste ik al het recept voor klassieke witte asperges bereiden. Vaak wordt hier de gesmolten botersaus bij geserveerd,…

Restaurant Zindering in Stadsschouwburg Utrecht

9 jaar ago

Zoals jullie weten maak ik er een sport van om toffe restaurants in mijn stad te ontdekken. Mijn laatste avontuur…

Asperges met ham en ei

9 jaar ago

Recept voor zelf klassieke asperges met ham en ei maken. Serveer witte asperges met krieltjes en Hollandaise saus!

Rosbief spiesen met paprika aioli

9 jaar ago

Echte mannen houden van vlees, veel vlees! Aldus Dylan. Dus in plaats van een standaard hamburger of speklapje op de…

Zalm grillen op de barbecue

9 jaar ago

Deze gegrilde zalm van de bbq is boterzacht, een tikkeltje zoet en heeft een beetje pit van de mostered. Zelf…

Wafels bereiden op de BBQ

9 jaar ago

Summer is comming! En daar hoort natuurlijk ook barbecueën  bij! Vlak na mijn bruiloft hebben Dylan en ik een 'Grill…

Teriyaki Saus maken

9 jaar ago

Ben je liefhebber van de Japanse keuken? Dan mag teriyaki saus niet ontbreken in de keuken. Deze zoet-zoute saus is…