Lodge Combo Cooker pan + WINACTIE

DEZE WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – Kijk eens wat een heerlijke robuuste pan we gaan weggeven voor winactie nummer 6!  Deze gietijzeren  Lodge Combo Cooker is een musthave voor in de keuken! Zoals je ziet zijn het twee pannen in een en je kunt werkelijk alle kanten op met deze Lodge Combo Cooker! En uiteraard kun je er eentje winnen!

Over Lodge pannen

De lodge pannen kenmerken zich door een robuust uiterlijk. De pannen zijn volledig van gietijzer en worden in 1 stuk gegoten. Dat zorgt ervoor dat deze pannen op elke vuurbron kunnen, inclusief inductie. Maar de Lodge pan kan ook rechtstreeks de oven in! En wat dacht je van rechstreeks op/in het vuur op de camping. Zelf kan ik niet meer zonder mijn Lodge Grill Pan, die mij nog wekelijks heel veel plezier bezorgd. Maar deze  Lodge Combo Cooker is ook een aanrader voor in een multi-functionele keuken.

De Lodge Combo Cooker is een koekenpan, een friteuse en een Dutch Oven in 1! De complete pan bestaat uit 2 koekenpannen, dit precies op elkaar passen. De lage koekenpan heeft een diameter van 26 cm en een diepte van 3,8 cm. De diepe koekenpan heeft een diameter van 26 cm en een diepte van 7,6 cm.

Je kunt in deze Lodge Logic Combo Cooker zowel, bakken, braden, stoven, frituren etc.  De mogelijkheden met de Lodge Combo Cooker zijn eindeloos. En de pannen gaan ook nog eens een leven lang mee.

Verkoopinformatie lodge combo cooker

Je kunt die prachtige Lodge Combo Cooker pan bestellen bij Kookpunt in Rotterdam. Hier vind je letterlijk alles voor in je keuken. Van pannen en bestek tot keukenmachines en bakaccessoires. Woon je niet in de buurt, dan kun je ze uiteraard ook nog online bestellen!  Maar Kookpunt doet nog veel meer:

Niet alleen ik deel prijzen uit de maand Februari, maar de Kookpunt winkel in Rotterdam deelt ook prijzen uit! Van elke verkochte pan in Februari 2016, zowel online als in de winkel, doneert Kookpunt een pan aan de Voedselbank in Rotterdam. Jij blij met je nieuwe aankoop, maar iemand anders ook erg blij met zijn/haar nieuwe pan!

WINACTIE: Hoe maak jij kans op deze Lodge Combo Cooker pan?

Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Vergeet svp niet een geldig e-mailadres  in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Daarnaast zijn er ook nog EXTRA winkansen:  Niet verplicht maar wel leuk om mee te doen!

1) FACEBOOK:  Like &  Share het Facebook bericht over deze winactie .

2) TWITTER:  Plaats de volgende Tweet :   ”   @bettyskitchen bestaat 3 jaar en ik wil die #lodge pan van @Kookpunt winnen! #BK3YR   ”

3) INSTAGRAM:  Repost de foto van deze winactie. Tag vervolgens @bettyskitchenNL en @kookpunt010  en de hashtag #BK3YR

4) GOOGLE + :   Like en Deel het bericht van deze winactie, zie: Betty’s Kitchen.

Deze winactie loopt tot en met Zaterdag 27 Februari 2016! De winnaar krijgt persoonlijk bericht en houd er rekening mee dat de prijs enkel wordt verzonden naar een afleveradres in Nederland of Belgie.

Heel veel succes en groetjes, Betty

***************************************************************************

Deze winactie is inmiddels afgelopen!

De Lodge Combo Cooker is gewonnen door: Marja !

***************************************************************************

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Met deze alleskunner zou mijn keuken compleet zijn ! Ik ben net als bettina gek op lekker eten en koken dus kom maar op met die fantastische prijs!

    • Een pan die alles kan.zo bespaar je ook nog ruimte in j keuken.zeker die bij mij.3m2.
      Het weer houd mij niet om heerlijke gerechten te maken.maar met deze pan gaat het niet iets fijner en het oogt super gaaf

    • De Lodge Combo Cooker is een koekenpan, een friteuse en een Dutch Oven in 1! Buiten deze mogelijkheden is het ook een ideale pan voor fondue! Ik ga ervoor!

  • Leuke actie zeg! Hier doe ik aan mee voor straks in mijn eigen huishe. Ik ga het op instagram proberen te reposten (geen idee hoe maar extra kansen om deze gave pan te winnen doe ik wel wat moeite voor). Succes met het uitkiezen en de bekendmaking!

  • Geweldige pan die ik graag wil winnen om iedere dag weer een heerlijk gerecht voor mijn gezin te koken, van gebraden kip, heerlijk stoof vlees of om mijn zelf gemaakte brood in te bakken! Ik ruik het brood nu al ?

  • Ik ben zo enorm dol op koken, bakken en pannen dat toen ik deze zag ook dacht JA die moet ik hebben?
    Ik hoop deze dan ook echt te winnen??

  • ik doe graag mee omdat wij zo'n pan enorm goed kunnen gebruiken. Wij koken op inductie (er is hier geen gas en inductie is veilger en zuiniger dan electrisch of halogeen) maar goede inductiepannen zijn duur. Tot nu toe hebben we om financiele redenen altijd betaalbare exemplaren van het uberbekende woonwarenhuis. Best ok maar ze gaan een jaartje, hooguit 2 jaartjes mee en dan kan je weer nieuwe kopen omdat ze zijn ingebrand of de steel is afgebroken. Ik weet dat het beter zou zijn om te investeren in een paar echt goede pannen maar zo'n bedrag hebben we helaas nooit liggen en om nou het hele vakantiegeld van een eenverdiener inkomen alleen aan pannen te gaan besteden is ook zo zuur...

    Aangezien mijn vriendin ziek is en zware rugklachten heeft kook ik zelf erg vaak en dit lijkt me een superfijne pan die ook nog eens weinig plek inneemt. Zo heb je idd weinig pannen nodig en is het een mooi begin van een stel betere pannen in ons keukenkastje!

    Ook geliked op Facebook met Sjoerd Madou

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago