Overige

Koopeenkoe.nl (voor duurzaam rundvlees)

Het BBQ seizoen is inmiddels begonnen en dan neemt de trek in een goed stukje vlees alleen maar meer toe! Zowieso eten wij thuis een stuk minder vlees, maar geven wij wel vaker de voorkeur aan een ‘beter’  stukje vlees.

En met de komst van de website Koopeenkoe.nl heb ik er een heerlijk slagersadresje bij gekregen. Afgelopen maand mochten wij de producten voorproeven, dus ik ga jullie er wat meer over vertellen:

Geniet van duurzaam rundvlees

Je hoeft niet meer naar een restaurant te gaan voor een MRIJ Burger of Limousin biefstuk. Je bereid ze gewoon heel eenvoudig thuis in de keuken of op de grill. Met de komst van de website Koopeenkoe.nl wordt duurzaam rundvlees toegankelijk voor iedereen! Je besteld namelijk dit rundvlees rechtstreeks bij de boer, waar de koeien momenteel nog lekker vrij buiten lopen in het gras. Samen met anderen koop je een deel van een koe. En zodra een koe volledig ‘verkocht’  is, dan pas wordt deze geslacht.

En…  Alles wordt gebruikt: van kop tot staart! Het vlees wordt vervolgens 2 weken gerijpt en dat proef je! Het rijpingsprocess geeft niet alleen meer smaak aan het vlees, maar zorgt er ook voor dat je het langer kunt bewaren in de vriezer . Het pakket wordt na twee weken rijpen vacuum verpakt en koelvers bij je thuis aangeboden. Zo ben je verzekerd van vers vlees van goede kwaliteit! Rechtstreeks vanaf de boer op jouw bord. En daar hou ik wel van!

Inhoud en prijzen Koopeenkoe.nl

  • Koop een koe voor maar liefst € 99.95 euro incl. verzendkosten. Hiervoor krijg je 28 maaltijden voor 2 personen:
  • Koop een LUXE koe voor € 129.95 incl. verzendkosten. Deze wordt ook geleverd met 28 maaltijden voor 2 personen:

Even een snelle rekensom

Dylan en ik eten 2 a 3 keer per week een stukje vlees. Met totaal 28 maaltijden (voor 2 personen) betekent dit dat wij bijna 3 maanden lang kunnen genieten van 1 Koopeenkoe.nl pakket. Dat is mijn geld meer dan genoeg waard. Door de uitgebreide samenstelling van het pakket, heb je immers variatie genoeg in je wekelijkse voeding. En het is ook nog eens zulk lekker vlees!

Mocht je toch nog wat inspiratie te kort komen, dan vind je bij mij natuurlijk genoeg lekkere recepten terug.

Wij zijn inmiddelsgrote fan. En mocht je de hoeveelheid vlees nou wel enorm groot vinden, of heb je misschien niet genoeg opbergruimte in de vriezer (het pakket neemt namelijk 1 volledige lade in beslag), dan bestel je een Koopeenkoe.nl pakket om te delen met een vriend/vriendin/familielid/buren. Het komt wel op, zou ik zeggen.

Hoe staan jullie zelf tegenover minder, maar kwalitatief beter vlees? Of heb je de producten van Koopeenkoe.nl al eens geprobeerd? Laat het me weten!

p.s. Geef je liever de voorkeur aan varkensvlees? Dan kun je nu ook eenvoudig een pakket met duurzaam varkensvlees bestellen via www.koopeenvarken.nl

Dit artikel bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

 

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Dit wil ik! Lijkt me super! Ik heb dus alleen wel een hele kleine vriezer... Dus eerst even daar iets op verzinnen (misschien delen inderdaad).

  • Geweldig !! Eindelijk iets waar ik al heel lang op zat te wachten...!
    Bedankt voor de super tip !!

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago