Overige

Filmpje: Shoppen bij Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille kom ik heel graag! Je vind in deze winkel namelijk van alles voor je huis, tuin en keuken. Verwacht hier geen dure of luxe keukenapparatuur, maar gewoon alledaagse basic producten en gereedschap.

Dille & Kamille verkoopt wel honderd soorten(kleine) keuken gereedschap. Van suiker lepel tot bakvormen en van kookboeken tot weckpotten. Maar ook alles voor de ‘eetbare’ keuken: zoals pizza en pasta producten, olijfolie, kruiden etc. Tevens is er een heel assortiment aan snoepproducten en thee.  En samen met een ruime keuze glaswerk, borden, bestek, en tafellinnen, maak je een hele gezellige eetkamer.

Zij verkopen ook heen hele serie met badkamer producten, zoals zepen (olijf en lavendel zijn persoonlijke favoriet!) en borstels. Er is een heuse buitenafdeling met tuingereedschap, potten en planten. En voor de allerkleinsten is er heel leuk speelgoed te koop. Alles is per stuk te verkrijgen, gemaakt van natuurlijke materialen en er komen regelmatig nieuwe dingen in het assortiment.

Naast een aantal filialen door heel Nederland, is er nu ook een webshop. Daar heb ik alleen nog nooit iets besteld, want ik kom zo graag ‘snuffelen’ in de winkels.  🙂

Kijk mee naar wat voor kookspulletjes ik hier gekocht heb afgelopen week:

 

(klik hier indien je het filmpje niet kunt zien)

 Natuurlijke materialen, en hele ruime keuze in het assortiment. Werkelijk elke denkbare klein keuken gereedschap is hier te vinden. En alleen al rondwandelen door de zaak geeft je heel veel inspiratie. Persooneel is (in Utrecht) altijd behulpzaam, en kunnen je ook helpen met leuke kado-paketten samen te stellen en feestelijk in te pakken. Grote +  zijn voor de canvas winkeltasjes die ik keer op keer hergebruik.

 Met name op zaterdagen kan het hier heel druk zijn. Veel mensen komen ook gewoon ‘kijken’ . Maar that’s it, voor de rest niets op aan te merken.

DIlle & Kamille bevind zich o.a. aan de Oude Gracht 190-192 in Utrecht. Zie website voor nog meer vestigingen en webshop. www.dille-kamille.nl

 

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Oh wat fijn dat ze nu een webwinkel hebben! Ik ga er ook graag snuffelen maar de winkels zijn helaas iets te ver weg.

  • Oh heerlijk, ik kom er ook zo graag. Sinds een jaartje iets minder vaak maar dat komt omdat ik er niet meer zo dichtbij in de buurt werk

  • Dille & Kamille is voor mij zo een gevaarlijke winkel. Ik koop er altijd veel meer dan ik eigenlijk nodig heb. De webshop heb ik een tijdje geleden ontdekt, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik nog liever snuffelen in hun winkels. Ben wel een van de lucky few die er eentje in haar eigen stad heeft. :-)

  • Leuke shoplog! Ik kom ook graag bij Dille en Kamille. Ze hebben er echt alles op het gebied van keukenspul! Heb er laatst allerlei weckpotjes gekocht, zo leuk geprijsd daar.

    • Wat ontzettend leuk om deze reacties te lezen. Ik ben dus blijkbaar niet de enige met een Dille & Kamille verslaving :-D

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago