Restaurants in Utrecht

Deliveroo Bezorgservice Utrecht + KORTING

Iedereen heeft wel eens een avond geen zin om te koken. Ik ook hoor. Maar gelukkig weet ik mijzelf nog goed te weerhouden om een fastfood maaltijd thuis te laten bezorgen. Dit was althans totdat de Deliveroo bezorgservice werd gelanceerd in Utrecht.

Zeg maar vast dag tegen die standaard vette happen! Met de Deliveroo bezorgservice bestel je luxe maaltijden, van de beste restaurant uit jouw buurt, gewoon vanuit je luie stoel. En ik heb zelfs een kortingscode ter kennismaking voor jullie!

De Deliveroo bezorgservice is een initiatief dat is over komen waaien uit Engeland. En na een succesvolle start in Amsterdam is Deliveroo vanaf heden ook te vinden in mijn stadsie Utrecht! Tijd om een proef op de som te nemen.

Wat is Deliveroo bezorgservice?

Diverse restaurants in Nederland zijn aangesloten bij Deliveroo. Je voert enkel je postcode in en rond welk tijdstip je wilt eten en vervolgens laat de Deliveroo site je zien welke restaurants in jouw stad een maaltijd kunnen verzorgen. En dan maak je uiteraard je keuze van hun speciale bezorg menu kaart.

En dan heb ik het wel over maaltijden die veelal gezond, lekker en bovendien van hele goede kwaliteit zijn. Niet voor niets vind je bijvoorbeeld de Yoghurt Barn, The Butcher, SLA maar ook Stach Food bij Deliveroo. Stuk voor stuk favorieten van de gemiddelde Nederlander, alleen hoef je nu zelf niet meer de deur uit om je favoriete gerechten in huis de halen.

Je lunch of diner wordt netjes in bakjes verpakt en aan de deur afgeleverd. Het zij thuis of op het werk… Met of zonder bijpassende wijnen.. En dat met een bezorgtijd van gemiddeld 32 minuten!

Zo namen wij de proef op de som en genoten van een compleet 3 gangen menu van Restaurant LOOF uit Utrecht. En dit is wat de Deliveroo Bezorgservice je dan komt afleveren:

3-Gangen Menu van LOOF

Geitenkaas wafel – Lekker krokant en zelfs nog lauwwarm. Echt een heerlijk voorgerecht dat ik thuis niet zo een, twee, drie op tafel zou zetten.

Carpaccio Classico salade – Deze lag mooi gedecoreerd in het bakje, maar omdat ik het op een bord wilde doen is het kunstwerk uit elkaar gevallen. Volgende keer dus rechtstreeks uit het bakje lepelen.

Tagliatelle ai Funghi – De pasta was fluweelzacht en nog heerlijk warm op temperatuur. Daardoor is hij ook niet droog geworden.

Entrecote a la Bordelaise – Een heerlijk zacht vleesgerecht. De entrecote was mooi medium gebakken, maar zelfs bij aflevering nog warm en totaal niet uitgedroogd. Heerlijk met Roseval Aardappeltjes en diverse groente.

Anatra al Limone – (geen foto) is een klassiek Italiaans gerecht van eend in citroensaus. Deze was wederom heerlijk op smaak en is weer zo typisch iets dat ik thuis niet zo snel zelf zou klaarmaken.

En als toetje uiteraard een Kaasplankje voor mijzelf. En voor Dylan een stuk Chocolade Moussetaart met vers fruit. Deze heb ik gewoon in de bakjes laten zitten, omdat wij deze later op de avond, onder een dekentje op de bank, hebben opgepeuzeld. Het was dan immers ook movie-night voor ons.

Zo zie je maar:  Thuisbezorgd eten hoeft niet perse ongezonde fastfood te zijn, maar kan net zo goed kwalitatief goede en uitgebalanceerde gerechten van heerlijke restaurant bevatten! Echt een geweldig alternatief voor als je samen uit eten wilt of niet wilt koken, maar eigenlijk niet je huis uit wilt. Ja wij hebben soms van die avonden.

Maar Deliveroo bied ook een uitkomst als je last minute nog een lunch of diner aan huis op het werk of in het park wilt laten serveren voor een gezelschap. Want het is tot in de puntjes verzorgt en lekker warm bij aankomst. Je kunt dus meteen aan tafel!

Deliveroo kortingscode

De Deliveroo bezorgservice is o.a. uitgerold in de steden Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Maar ik heb zo het vermoeden dat er nog (veel) meer grotere steden zullen gaan volgen. Dus zeg maar dag tegen slecht fastfood en verwelkom je favoriete maaltijden uit je favoriete restaurants.

Stop dat ontdooide kipfiletje nog maar even terug in de koelkast en plaats vandaag nog jouw bestelling op Deliveroo.nl. En als je gebruikt maakt van kortingscode Bettyskitchen dan krijg je ook nog eens € 10,- korting op jouw eerste bestelling!  Eet smakelijk alvast!

Groetjes,
Betty

Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met Deliveroo.nl, maar deze post bevat 100% mijn eigen mening en beleving. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Snijbonen in kokosmelk (Buncis Lodeh)

Bij Indonesische gerechten denk je al gauw aan rijst met een kip gerecht of een…

6 uur ago

Pizza Bianca met artisjokken en ham

Wil je eens wat anders dan pizza met tomatensaus? Beleg dan eens je pizza met…

1 dag ago

Spelt salade met gegrilde radijs

In de lente schijnt een heerlijk zonnetje door de ramen en dat is voor mij…

2 dagen ago

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

3 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

3 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

3 weken ago