Travel

Gooiland Hotel & ROEFF Hilversum

Ga jij binnenkort een dagje naar Hilversum? Dan heb ik een geweldige overnachtingstip voor je! Op loopafstand van het station vind je namelijk het Gooiland Hotel. Met een heerlijke rooftop bar om te komen genieten van een hapje en een drankje!

Art Deco Gooiland Hotel in Hilversum

Onlangs werd ik uitgenodigd door Mr.Goodiebag voor een Grand Bloggersdiner bij Gooiland Hotel in Hilversum. Dit toffe hotel is gebouwd in de jaren 30 en kenmerkt zich door een ware Art Deco stijl. Ondanks de grote verbouwing en luxe kamers heeft het hotel haar charme weten te behouden. Van de monumentale marmeren vloeren, koperen lampen in de lobby en de trappen evenals de vele raampartijen en metalen elementen die kenmerkend zijn voor deze bouwstijl. De kamers zijn voorzien van heerlijke Auping bedden en leuke badkamers met regendouche in passende stijl. Parkeren doe je hier letterlijk om de hoek, maar wandelen vanaf Hilversum CS is slecht 600 meter. Een fijn centraal gelegen hotel in hartje Hilversum.

Slapen in een Art Deco stijl @ Gooiland Hotel Hilversum

Rooftop Bar ROEFF Hilversum

Op het dak van de lobby en tussen de twee vleugel in vindt je hier een ware rooftop bar terug! Bij rooftop bar ROEFF in Hilversum strijk je neer voor een fijne cocktail en borrelhappen. Ook als niet-hotelgast ben je hier van harte welkom om te vertoeven op zomerse avonden! Er zijn heel veel verschillende zitplekken gecreëerd. Van (hoge) bar tafels maar ook diverse banken om op je gemak bij te kletsen. Door de vele planten heb je toch een beetje natuurlijke afscheiding van elkaar en het maakt er tevens een gezellig terras van! Met name s’avonds als het donker wordt en de vele lampen aan gaan is het hier heel leuk en knus vertoeven.

Wil jij ook eens komen borrelen bij Roeff Hilversum? Ga naar onze Instagram en doe mee met de winactie!


Rooftop bar ROEFF in Hilversum

Theater en events bij Gooiland Hotel

Omdat het tijdens ons bezoek pijpenstelen regende kon het ‘openlucht’ diner bij Roeff niet doorgaan. Ons hele gezelschap werd verplaatst naar het inpandige Theater van Hotel Gooiland! Door de corona maatregelen zijn er momenteel geen voorstellingen, maar je kunt uiteraard wel contact met ze opnemen voor prive feesten, meetings en events. Die zalen kunnen momenteel namelijk wel geboekt worden, al dan niet gecombineerd met een overnachting. Hieronder een kleine voorstelling van de gerechten die wij geserveerd kregen!

Mocht je dus eens een dagje uit shoppen gaan in Hilversum, doe dan zeker even een drankje bij rooftop bar ROEFF! Of maak er een compleet weekendje weg van en boek een nachtje in het art deco Gooiland Hotel. Heel veel plezier in ieder geval!

Groetjes, Betty


Gooiland Hotel & ROEFF Rooftop Bar
Emmastraat 2 
1211 NG Hilversum
The Netherlands
https://www.gooilandhotel.nl
https://Roeff.nl
(rooftopbar ROEFF open van woensdag t/m zondag 16:00 - 23:00 uur)

Voor deze review waren wij uitgenodigd door Gooiland Hotel & ROEFF Hilversum maar deze post bevat 100% mijn eigen mening en beleving. Lees hier meer over op onze disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

3 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

4 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

5 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

6 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

1 week ago