Categories: Persoonlijk

De 10 Food Confessions TAG

Het werd weer eens tijd voor een leuke tag en ik kwam afgelopen week deze 10 foodconfessions tag tegen op de blog van Leonie (Gewoon wat een studentje s’avonds eet).

Ik vond hem zo leuk dat ik hem zelf maar overgenomen heb. Ik vind het altijd zo leuk om die tags bij anderen te lezen en ik dacht misschien jullie ook?

Wat houdt de tag in? Biecht schaamteloos 10 confessions op, die met eten te maken hebben! Dus, hier gaan we dan!

De 10 Food Confessions TAG:

  1. Mijn grootste nachtmerrie is dat ik de koelkast open trek en er totaal geen eten meer in staat. Nooooooooooooooooo!
  2. Ik lust geen octopus of inktvis. Ik vind het namelijk naar elastiek smaken. Het kauwt voor geen meter. Je maakt mij dus echt niet blij met gefrituurde inktvisringen.
  3. Mijn grootste verslaving is Nutella! Op brood, beschuit, pannenkoeken, in een bananenshake, door de taart, op een plakje cake, op een koekje, van mijn vingers of gewoon oplepelen. Die liefde gaat ver!
  4. Ik hou niet van dille. Ook niet bij een stukje vis. Ik vind de smaak te overheersend en niet lekker.
  5. Ik draag enkel stretchbroeken (of een legging). De reden hiervoor is dat ik nooit meer het knoopje van mijn broek hoef los te maken na het eten. De broek rekt namelijk gewoon mee. Handige tip voor als je uit eten gaat!
  6. Heel 2014 heb ik thuis op de bank gegeten. Mijn eettafel was namelijk mijn fotostudio en verzamelplaats voor pakketjes. Nu we verhuisd zijn naar een groter huis, heb ik een eigen kantoor en is mijn eettafel weer vrij! Maar ik moet mezelf nog steeds dwingen om aan tafel te gaan eten.
  7. Ik eet altijd mijn bordje leeg. Het heeft iets te maken met bijgeloof:  Zo zou je anders de restjes opsparen voor de volgende vrouw. Hoe meer je laat liggen, hoe beter zij het zal hebben met jouw man.  Maar ik hou mijn man graag voor mezelf, al moet ik met tegenzin eten naar binnen proppen 🙂
  8. Ik hou niet van ontbijt op bed, want ik haat kruimels tussen de lakens! Ik beperk dit dan ook tot ‘check-out-day’  in een hotel of een enkele keer thuis, op zondagmorgen. Want daarna gaat het beddengoed toch in de was.
  9. Slapen is heilig  en je mag mij enkel wakker maken voor een stuk ‘Buffalo Chicken Pizza’ van NYpizza of een versgebakken appeltaart. Voor de rest moet je me gewoon niet storen als je leven je lief is.
  10. Ik kan niet eten zonder te knoeien. Na afloop kun je altijd zien waar ik gezeten heb aan tafel, want het ligt er vol kruimels, vlekjes etc. Gelukkig niet altijd op mijn kleren (tenzij ik een witte blouse draag),  maar de tafel is in ieder geval een slachtveld. Ik heb er mee leren leven.

Herkenbaar? Laat het me weten in de comments hieronder! Enik ben benieuwd: wat is JOUW FOOD CONFESSION?

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Wat een leuke tag!
    Ik moest erg lachen om dat bord leeg eten. Hier is het namelijk andersom. Hier blijft altijd een klein restje over 'voor de goden'.

      • Oh. Wow. Met recht kan ik nu zeggen dat ik echt altijd achter de feiten aanloop he?
        Nooit jouw vraag gezien.
        Hahahahaha Sorry!
        X

  • Haha, nummer 10 is heel herkenbaar! Vooral met dingen die de ergste vlekken maken zoals rode wijn en tomatensaus. En hoe harder ik mijn best doe om niet de knoeien hoe erger :P

  • Nutella. Nutella. Nutella. Wat is het toch met dat spul? Ik kan het niet in huis hebben staan want dan is het al snel met een lepel de pot leegeten:P

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

2 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

3 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

4 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

5 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

6 dagen ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

1 week ago