Er is zoveel leuks te krijgen voor in de keuken, en het is ook onmogelijk voor mij om alle leuke gadgets die uitkomen, zelf uit te proberen, Of om alle nieuwe etenswaren en drankjes te proeven. Maar ik vind het wel leuk om ‘ the cool stuff’   met jullie te delen. Dus zal ik af ten toe een post plaatsen met dit soort nieuwtjes uit de foodwereld.  Bij deze alvast 3 (nieuwe) coole gadgets: 

Screwpull ‘ Big City Monuments’  koelers

Screwpull, de fabrikant van al die handige wijnaccessoires, komt binnenkort met een nieuwe serie koelers met afbeeldingen van monumenten uit New York, Parijs en London. De koelers zijn bedoeld voor alle flessen van 75 cl, want de elastische zijkanten zorgt voor een perfecte pasvorm.  Deze koelers hoeven slechts 15 minuten in de vriezer, en daarna schuif je deze meteen om je wijn of champagne fles. Ze zien er hartstikke leuk uit, en het maakt ook nog eens een ‘ cool’  cadeau.

De Big City Monuments Koelers zijn te koop voor 22.90 euro, bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen.
Voor meer informatie zie de website van Le Creuset Screwpull.

Seletti Vege-table Snijplanken

Van deze kleurige snijplanken wordt je super vrolijk! Gemaakt van berkenhout en voorzien van een klein ophanggaatje. Deze designer planken komen in de vorm en kleur van een broccoli, aubergine, paprika en tomaat. En met aankomende zomer in gedachten, heb je wel een heel bijzonder plankje in huis. Ook geschikt om als serveerplateau te gebruiken voor kazen en vleeswaren!

De Seletti Snijplanken zijn te koop vanaf 59 euro. Voor meer informatie of bestellen ga naar de website van Fonq.


Rosti Mepal Margrethe Retro Bowls

Thuis heb ik heel veel opbergproducten van Rosti Mepal, en ik ben al jaren fan van dit merk. Hun icoon:  de Margrethe beslagkom, viert dit jaar haar 60ste verjaardag. En speciaal voor dit jubileum komt Rosti Mepal met een bijpassend assortiment van deegschrapers, deksels, garders, bakkwasten en nog veel meer. Nu word dit icoon ook uitgevoerd in een retro kleuren serie, en heeft de onderkant van de bowl een rubbere ring zodat deze beter blijft staan op het aanrecht. Daar is deze soms onhandige kluns erg fan van!

De Margrethe bowl zijn te verkrijgen in maten vanaf 150 ml t/m 5 liter. Je koopt de Margrethe bowls en accesoires o.a. bij: e Blokker, Marskramer, V&D en Bijenkorf. Maar ze zijn ook gemakkelijk en snel te bestellen via de webshop van Rosti Mepal:  www.rostimepalshop.nl . 


Welke item zouden jullie graag in huis willen hebben?

Groetjes,
Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

2 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

3 weken ago