Jaaroverzicht 2013

12 jaar ago

Wat een jaar was 2013..  Een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik nu een foodblog zou hebben. Toen…

Fotodagboek December 2013

12 jaar ago

De laatste maand van het jaar 2013! Een maand vol heerlijkheden en recepten voor Kerst. Geen tijd voor rust en…

How-to Kaasplankje samenstellen

12 jaar ago

Ik heb voor  jullie een overzichtelijk  lijstje gemaakt over hoe zelf een kaasplankje samenstellen in zijn werk gaat. Er zijn…

Pittige mosterd maken

12 jaar ago

Wij Nederlanders zijn dol op kaas! En met name de blokjes Goudse kaas doen het altijd goed uit het vuisjes,…

Foodblogswap: artisjok toast met geitenkaas

12 jaar ago

Deze maand deed ik weer mee met de Foodblogswap. Hierbij worden foodbloggers ingeloot om eens te koken van het blog…

Merry Berry Smoothie (met blauwe bessen en chocolade)

12 jaar ago

Ook tijdens de feestdagen kun je gewoon gezonde smoothies drinken hoor. Deze Merry Berry smoothie zit boordenvol anti-oxidanten van blauwe…

Crêpes met karamelsaus en noten

12 jaar ago

Ohh dat wordt even decadent genieten aan tafel! Wij Nederlanders staan er om bekend dat we graag pannenkoeken met zoet…

Karamelsaus maken

12 jaar ago

Zelf karamelsaus maken is heel eenvoudig. Er zijn slechts 4 ingrediënten voor nodig en een klein beetje geduld. Maar dan…

Marmer cake (met cacao)

12 jaar ago

Een chocolade cake maken klinkt altijd goed in de oren. Maar een marmer cake met cacao is ook heel lekker!…

Carla’s Conditorie in Utrecht

12 jaar ago

'Als ik boven op de Dom sta, kijk ik even naar benee, dan zie ik het het Oude Gragie', en…