Overige

Milledoni.nl (1000 cadeautjes)

Vinden jullie het ook zo moeilijk om een goed cadeau voor iemand uit te zoeken? Neem dan voortaan eerst een kijkje op de website van Milledoni.

De naam milledoni  betekent namelijk ‘1000 cadeautjes’  in het Italiaans. De website is een verzamelplaats voor leuke en originele cadeau’s voor hem, haar, geliefden, kinderen, jong en oud. En dankzij de handige zoekfuncties vind je hier ook voor iedereen wat wils. Of je nou op zoek bent naar een uniek overnachting in een boomhut, of een paraplu voor 2 personen, je vind hier grappige en onderscheidende cadeau’s.

Spotters

Milledoni is zelf geen webwinkel, maar puur een overzichtelijke zoekmachine, voor het perfecte cadeau. Alle items die op deze website staan zijn handmatig uitgekozen door gepassioneerde ‘spotters’, die elk op zoek gaan naar cadeau’s die binnen zijn/haar vakgebied liggen. Zo zijn er spotters die doelgericht cadeau’s voor kleine kinderen uitzoeken, of die juist de leukste en coolste nieuwe gadgets testen en uitproberen. Zelf ben ik ook een spotter voor de website, maar dan op het gebied van koken en food (hoe kan het ook anders).

Cadeau Lijstjes

Wat ook helemaal geweldig is, is dat je alvast lijstjes kunt aanmaken met jouw favoriete cadeau’s. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. En die lijstjes kun je vervolgens ook delen. Dat is met name handig als je met meerdere mensen een cadeau koopt, en graag even wil overleggen.

Milledoni Workshops

Daarnaast kun je uiteraard ook de blog volgen van Milledoni, om op de hoogte te blijven van nieuwe trends, maar ook van de workshops die zij organiseren. En die zijn heel leuk! Zo volgde ik vorige maand de workshop: ‘Cook your gift‘. Want hoe leuk is het om een zelfgemaakt en vers gebakken cadeautje voor iemand mee te nemen? Gewoon omdat het kan, of omdat diegene even een opkikker nodig heeft. Tijdens de workshop kregen wij een mini-kookles in Restaurant L’Ozio en maakten onze eigen pesto en sbrisolona. We gingen voldaan naar huis met weer heel veel nieuwe cadeau ideeen en onze zelfgemaakte lekkers natuurlijk.

Valentijn

De volgende workshop die gepland staat is de ‘Ik kook van jou‘ workshop, speciaal voor de mannen. Deze workshop zal de heren helemaal klaarstomen voor Valentijnsdag. Daarnaast kun je natuurlijk ook op de website op zoek gaan naar een orgineel cadeautje voor Valentijnsdag of elke andere dag: www.milledoni.nl

Groetjes,
Betty

(Bron Header foto: Milledoni)

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago