Restaurant Zindering in Stadsschouwburg Utrecht

10 jaar ago

Zoals jullie weten maak ik er een sport van om toffe restaurants in mijn stad te ontdekken. Mijn laatste avontuur…

Asperges met ham en ei

10 jaar ago

Recept voor zelf klassieke asperges met ham en ei maken. Serveer witte asperges met krieltjes en Hollandaise saus!

Rosbief spiesen met paprika aioli

10 jaar ago

Echte mannen houden van vlees, veel vlees! Aldus Dylan. Dus in plaats van een standaard hamburger of speklapje op de…

Zalm grillen op de barbecue

10 jaar ago

Deze gegrilde zalm van de bbq is boterzacht, een tikkeltje zoet en heeft een beetje pit van de mostered. Zelf…

Wafels bereiden op de BBQ

10 jaar ago

Summer is comming! En daar hoort natuurlijk ook barbecueën  bij! Vlak na mijn bruiloft hebben Dylan en ik een 'Grill…

Teriyaki Saus maken

10 jaar ago

Ben je liefhebber van de Japanse keuken? Dan mag teriyaki saus niet ontbreken in de keuken. Deze zoet-zoute saus is…

Restaurant Aangenaam in Haarlem

10 jaar ago

Door Vincent Nijhof - Onlangs was ik in Haarlem om te komen proeven van de nieuwe lentekaart van Restaurant Aangenaam.…

Venkel grillen op de barbecue

10 jaar ago

Ik vind het zo heerlijk dat het zonnetje zich steeds vaker laat zien! Afgelopen weekend was het dan ook weer…

Copas kip op de BBQ bereiden

10 jaar ago

Tijdens het afgelopen paasweekend was het namelijk enorm lekker weer buiten. Er stond wel een windje, maar dat is nog…

Juffrouw Jacoba Crêperie in Amersfoort

10 jaar ago

Onlangs was ik een dagje gaan shoppen in Amersfoort en liep toen toevallig langs dit gezellige straatje. En besloot even…