Restaurant Zindering in Stadsschouwburg Utrecht

9 jaar ago

Zoals jullie weten maak ik er een sport van om toffe restaurants in mijn stad te ontdekken. Mijn laatste avontuur…

Asperges met ham en ei

9 jaar ago

Recept voor zelf klassieke asperges met ham en ei maken. Serveer witte asperges met krieltjes en Hollandaise saus!

Rosbief spiesen met paprika aioli

9 jaar ago

Echte mannen houden van vlees, veel vlees! Aldus Dylan. Dus in plaats van een standaard hamburger of speklapje op de…

Zalm grillen op de barbecue

9 jaar ago

Deze gegrilde zalm van de bbq is boterzacht, een tikkeltje zoet en heeft een beetje pit van de mostered. Zelf…

Wafels bereiden op de BBQ

9 jaar ago

Summer is comming! En daar hoort natuurlijk ook barbecueën  bij! Vlak na mijn bruiloft hebben Dylan en ik een 'Grill…

Teriyaki Saus maken

9 jaar ago

Ben je liefhebber van de Japanse keuken? Dan mag teriyaki saus niet ontbreken in de keuken. Deze zoet-zoute saus is…

Restaurant Aangenaam in Haarlem

9 jaar ago

Door Vincent Nijhof - Onlangs was ik in Haarlem om te komen proeven van de nieuwe lentekaart van Restaurant Aangenaam.…

Venkel grillen op de barbecue

9 jaar ago

Ik vind het zo heerlijk dat het zonnetje zich steeds vaker laat zien! Afgelopen weekend was het dan ook weer…

Copas kip op de BBQ bereiden

9 jaar ago

Tijdens het afgelopen paasweekend was het namelijk enorm lekker weer buiten. Er stond wel een windje, maar dat is nog…

Juffrouw Jacoba Crêperie in Amersfoort

9 jaar ago

Onlangs was ik een dagje gaan shoppen in Amersfoort en liep toen toevallig langs dit gezellige straatje. En besloot even…