Pasta met notengehakt en avocado

7 jaar ago

Vandaag is het weer Meatless Monday dus weer tijd voor een vegetarische maaltijd! Ik maakte deze kikkererwten pasta met notengehakt en avocado.…

Restaurant Persijn in Amsterdam

7 jaar ago

In Amsterdam mag je culinair eten en hippe cocktailbars verwachten. In het supermoderne en duurzame QO Amsterdam lagen de verwachtingen…

Zoetzuur met komkommer (acar ketimun)

7 jaar ago

Ik hou wel van een beetje zoet-zuur bij mijn gerechten! Met name bij pittige gerechten is een zoet-zure bite een…

Laura’s Voedingsschema – baby 1 jaar oud

7 jaar ago

Als je baby 1 jaar oud is, kunnen ze in principe met de pot mee eten. Hoe wij dat doen…

Pinda tempeh salade met gegrilde komkommer

7 jaar ago

Voor de Meatless Monday van vandaag zet ik een veganistisch recept op het menu! Deze pinda tempeh salade met gegrilde komkommer…

4x Crostini met kaas

7 jaar ago

Het is weekend! En dat mag gevierd worden met een heerlijk borrelmoment met familie, vrienden of gewoon voor jezelf! Ik…

Restaurant Cornelis Rotterdam

7 jaar ago

Aan het bruisende Stadhuisplein van Rotterdam vind je Restaurant Cornelis. Of je nu komt voor de grill specialiteiten van Chef…

Genomineerd voor Food Blog van het jaar 2018

7 jaar ago

YESSSSS ! Wij zijn wederom GENOMINEERD voor de FOOD BLOG AWARDS!!!  Dit jaar doen we weer mee in 5 (!) verschillende…

Gooische Dip maken

7 jaar ago

Het recept voor deze Gooische dip is echt belachelijk makkelijk om te maken! Het is een romige dip gemaakt van…

The Fork INSIDER: Brasserie Ambassade & De Belhamel in Amsterdam

7 jaar ago

Vandaag heb ik een korte resto review van maar liefst 2 restaurants in Amsterdam: Brasserie Ambassade en Restaurant De Belhamel…