Gadgets en Keukenapparatuur

10x Gepersonaliseerde cadeaus voor Valentijnsdag

(Sponsored) – De kerstdagen zijn nog maar net achter de rug, maar we maken ons nu alweer op voor een nieuwe reeks feestdagen, waaronder Valentijnsdag! Dus vandaag was inspiratie voor 10x gepersonaliseerde cadeaus voor Valentijnsdag.

Want over zo’n twee weken is het zover: tijd om jouw geliefde in een zonnetje te zetten, en dat kan natuurlijk met veel meer dan alleen chocolade. Ik zocht 10 leuke cadeautjes uit, voor als je je Valentijnscadeau dit jaar een tikkeltje persoonlijker wilt maken. Je kunt immers ‘ Ik hou van Jou’  op heel veel verschillende manieren tot uiting brengen. Check ze dus gauw!

Gepersonaliseerde cadeaus tot € 15,-

1. GROW ME planten set (2 uitvoeringen)

Heeft jouw lover ‘groene vingers’ ? Dan geef je een GROW ME planten setje cadeau! De boodschap die je hiermee zend is: “I Love You“, met een heerlijk geurende lathyrus vlinderbloem, of juist “Hot Stuff“, met het kweken van je eigen chili pepers ! Let the love grow! Je koopt deze GROW ME  sets in ‘ Love Me’  of ‘ Hot Stuff’  uitvoering voor slechts € 5.95 bij Radbag.nl.

2. Gepersonaliseerde Letter Banner – 147 delig

Met deze letter banner maak je je eigen tekst voor op je muur of voor je raam en je kunt hem helemaal naar wens personaliseren. Met maar liefst 147 letters, cijfers en symbolen en de bijgeleverde metalen splitpennetjes, maak je heel eenvoudig een liefdeskreet voor jouw Valentijn. En je kunt de letter banner weer uit elkaar houden en telkens iets nieuws mee verzinnen en gebruiken. Dus verras hem/haar bij thuiskomst met een gepersonaliseerde Letter Banner set die slechts € 12.95 kost bij CadeauCadau.nl.

Gepersonaliseerde cadeaus tot € 30,-

3. Gegraveerde Champagne Glazen

Samen proosten op de mooie dingen in het leven, dat willen we natuurlijk allemaal! En een setje champagneglazen in de kast, is dan ook nooit weg. Met deze persoonlijk gegraveerde champagne glazen leg je jullie namen en bijvoorbeeld een belangrijke datum vast in het glas. Dan kun je hier elke keer weer even aan terugdenken, tijdens je volgende toast! Je maakt deze Gegraveerde Champagne Glazen – per 2 stuks – voor € 22.95 te bestellen bij Yoursurprise.nl.

4. Gepersonaliseerde Poster

Stuur je geliefde een bericht dat echt rechtstreeks vanuit je hart komt! Met deze gepersonaliseerde poster verklaar je de liefde, of zeg je (met een glimlach) juist datgene dat je al jaren wilde zeggen tegen hem/haar. Een echt persoonlijk cadeau dus. Je maakt deze Gepersonaliseerde poster voor € 24.95 bij Radbag.nl.

5. 100 things to do before you die

En als je dan de liefde van je leven hebt gevonden, dan verras je jouw valentijn met deze ‘100 things you must do before you die‘. Zie het als een inspiratielijstje met leuken dingen die je samen kan gaan ondernemen en afstrepen. Zet relatie doelen op, ga sparen voor leuke uitjes met zijn tweeën en leef een beetje meer. Deze leuke 100 things to do poster kost € 29.95 bij Radbag.nl.

Gepersonaliseerde cadeaus tot € 50,-

6. Cross Stitch World Map

Zijn jullie beiden fan van (verre) reizen? Dan je leg je vanaf nu je vakanties en road trips vast met bijvoorbeeld een kleurrijke kruissteek. Deze kekke Cross stitch map heeft een houten frame en wordt geleverd met vier kleuren borduurgaren en 2 naalden. Met een beetje creativiteit personaliseer de wereldkaart met een eigen geborduurd motief en borduur zelfs extra teksten. Reislustige stelletjes kopen hem voor € 34.95 euro bij CadeauCadeau.nl.

7. Gepersonaliseerde M&M’s

Chocolade mag natuurlijk ook niet ontbreken op dit lijstje met gepersonaliseerde cadeau’s voor Valentijnsdag. En nu zag ik dat je M&M’s kunt laten bedrukken met een korte persoonlijke tekst en zelfs foto’s! Ze smaken natuurlijk nog steeds hetzelfde! En smelten nog steeds in je mond en niet in je hand. Maar de boodschap komt in ieder geval wel aan!  Stel je eigen bedrukte M&M’s samen vanaf € 36.70 euro bij MyMMS.nl.

8. Gepersonaliseerde Snijplank voor koppels

Op zoek naar een mooie herinnering die je elke dag weer in de keuken voorbij ziet komen? Maak voor een echte keukenprins of -prinses deze gepersonaliseerde snijplank. Of het nu voor een stelletje is dat verkering krijgt, gaat samenwonen, verloven of zelfs trouwen… Je kiest een sjabloon, vult naam en jaartal in en bestel deze Gepersonaliseerde snijplank voor koppels voor € 39,95 bij Radbag.nl.

Gepersonaliseerde cadeaus tot € 75,-

9. LUSH Lots of Love Vegan badkamerset – 7 delig

Liefde is ook samen douchen of een bad nemen. En Lush heeft dan ook een heel arsenaal aan producten om het leven in de badkamer een stukje leuker te maken. Weliswaar niet met een zeer persoonlijke boodschap, maar stel een heerlijk pakketje samen met haar favoriete producten voor een verwenmomentje. En niets zegt beter ‘ I love you’  als een volgelopen bad met een Cupid Bath Bomb of Rose Bombshell , na een lange werkdag. Of gebruik de Prince Charming showercream of Love Spell massage bar om haar rug mee in te zepen. Je koopt heerlijk geurende en Vegan ‘ Lots of Love’ badset van LUSH Cosmetics kost € 52,95 bij Lush.com.

10. Gepersonaliseerde + poster, inclusief lijst

Tot slot een ingelijste poster die gemaakt is voor mijn man en ik. Wij passen perfect samen, net als Nutella en een lepel. Maar je kunt uit nog veel meer combinaties kiezen hoor! Bijvoorbeeld: Bassie + Adriaan, Kaas + Wijn, Mario + Luigi, Mes + Vork of Italië + Pizza. Zoek jouw favoriet uit en laat hem meteen inlijsten in een witte of zwarte lijst. Deze gepersonaliseerde ‘We Go Together’ posters stel je samen voor € 59,95, inclusief lijst, bij Radbag.nl.

Tot zo ver 10x gepersonaliseerde cadeaus voor Valentijnsdag! Verras jouw geliefde met iets kleins, of juist iets heel groots! En voor lekkere recepten tijdens deze dag neem je ook nog even een kijkje bij onze Valentijnsrecepten. Veel plezier!

(Bron header foto: via Shutterstock)

Dit artikel betreft een samenwerking met RadBag. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago