Hi Allemaal! Het is alweer tijd voor een nieuwe weekvlog #2! En deze keer neem ik jullie mee naar de Horecava 2018 in de Amsterdam RAI.

Praten we openhartig over zwangerschapskilo’s en afvallen en ben ik heel bang dat mijn kleine meid een koemelk allergie heeft! Praat je mee?


Weekvlog #2:

+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL

+ Je vind nog meer informatie op de website van de Horecava.

+ En hier vind je het recept voor bloemkoolpizza. In de video beleg ik deze met tomatensaus, mozzarella, artisjokharten, gekookte ham en champignons.


Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om mee te kijken achter de schermen? Wat vinden jullie van dit soort weekvlogs? En hebben jullie misschien nog tips voor mij?

Groetjes, Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Apple Pie Pancakes

Ben jij ook zo'n fan van gebakken appeltjes met kaneel? Dan ga jij dit recept…

5 dagen ago

Kersthapjes voor Kerstdiner op school

Heb jij schoolgaande kinderen? Dan staat je deze wekenongetwijfeld het jaarlijkse kerstfeest te wachten. En…

7 dagen ago

Gnocchi met gehakt en tomatensaus

Met een paar goede basisproducten in de voorraadkast en koelkast zet je in een handomdraai…

1 week ago

Naan met mungbonenpuree en gegrilde courgette

Maak eens naan met mungbonenpuree en gegrilde courgette voor de #MeatlessMonday. Dat is namelijk lekker…

1 week ago

Witlof stamppot met piccalilly

Deze verfrissende witlof stamppot met piccalilly is een overheerlijke winterse maaltijd. Met frisse stukjes appel…

2 weken ago

Sinterklaas Mug Cake met kruidnoten

Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…

2 weken ago