Dag wintertijd en hallo voorjaar! Deze week staat er een totale babyspam en cuteness overload voor jullie klaar. Ik heb echt het leukste kind van de wereld (zei elke moeder). Daarnaast gaan wij ook onbeperkt bubbels drinken tijdens ‘Les Bulles’ bij Danel in Utrecht. Ik vrees dat er in deze Weekvlog #12 daarmee een nieuwe paastraditie is geboren! 

Weekvlog #12:

+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL

+ Check hier het recept voor de Marrakech Granola met gedroogde abrikozen en pistache.

+ Wij zijn grote van van de Indonesische (afhaal) gerechten van restaurant Djakarta in Utrecht.

+ Check hier het recept voor een klassieke Cheesecake!

+ En check hier de resto review van restaurant Danel in Utrecht.

Groetjes, Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Spliterwten burgers met blauwe kaas

Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…

9 uur ago

Indonesische gehaktballetjes

Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…

3 dagen ago

Zelf Pindasaus maken

In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…

4 dagen ago

Sint Maarten Koek met chocolade snoep

Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…

6 dagen ago

Sambar curry met okra en kokosmelk

Het is wederom een Meatless Monday en vandaag heb ik een heerlijk groentegerecht genaamd Sambar…

1 week ago

Speculaas ‘cookie dough’ met vanille ijs

Ben jij ook zo'n fan van zelf cookie dough maken? Eetbaar koekdeeg blijf je werkelijk…

1 week ago