Afgelopen feestdagen heb ik de Bean Boozled Challenge opgenomen met mijn jongere neefjes en nichtjes. Het is niet een blogpost zoals je deze normaal gesproken zou verwachten op mijn blog, maar hij was hilarisch om te doen.
WAARSCHUWING: de video over deze Bean Boozled challenge is niet voor iedereen geschikt. Hou je niet van ranzige food spelletjes, of voel je je hier gewoonweg te oud voor, lees dan ook vooral niet verder.
De felgekleurde Jelly Beans zijn jullie waarschijnlijk allemaal wel bekend. Deze wereld beroemde snoepjes, komen in diverse kleuren en dus ook smaken. Maar bij de Bean Boozled Challenge komt elke kleur in maar liefst 2 verschillende smaken: een lekkere en een hele vieze!
De doel van het spel is om alle kleuren beans te proeven en dan maar keihard duimen dat het geluk je toelacht, en je enkel de lekkere smaken in je mond stopt. Je kunt het vanaf de buitenkant namelijk niet zien of ruiken, dus het is een echt kansspel.
Mijn pakketje had 8 verschillende kleuren en 16 smaken:
Een kleine tip van Betty: zorg dat je iets eet voordat je de Bean Boozled Challenge gaat doen. Daarna krijg je waarschijnlijk urenlang geen hap meer door je keel. (Zelfs een schaal met bitterballen niet…)
Check hier de video Challenge:
Dit was de Bean Boozled challenge met mijn familie! Mocht je het zelf gaan uit proberen met je vrienden of familie, laat me dan zeker weten hoe het afgelopen is. En of iedereen de Beans binnen heeft kunnen houden.
Je koopt de Bean Boozled bijvoorbeeld bij snoepwinkel Jamin of Bol.Com. Prijzen zijn vanaf € 2.75 en nee, je hebt niet perse een starterspack benodigd. Wij lieten om de beurt iemand een kleur kiezen. Mocht je het spel binnenkort gaan uitproberen, dan wens ik je alvast heel veel succes!
Zijn jullie reeds bekend met de Bean Boozled Challenge? Welke smaak ga jij nooit van je leven meer kunnen vergeten?
Groetjes,
Betty
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…