Hi allemaal, ik heb weer een aantal hele coole, lekkere en handige items voor jullie op een rijtje gezet. Die komen dit najaar nog aardig van pas! En zijn ook heel leuk om cadeau te geven met de aankomende feestdagen!

Choco Rosso

Iedereen houdt van bubbels. En het is tijd dat de zomerse prosecco en cava plaats gaan maken voor de winterse variant met rode wijn en chocolade. Na de eerste slok Choco Rosso weet je dat je iets bijzonders in handen hebt. Je proeft als eerste de rode wijn, maar dan met een lichte bubbel. En daarna vult je mond zich met chocolade. Ja, dit is een bijzondere fles voor bijzondere momenten. En doordat je de flessen ook als geschenkset, kunt bestellen maakt het tevens een mooi en origineel cadeau. Voor de choco liefhebber dan!

Je kunt Choco Rosso bestellen in de webshop van Chocorosso.nl Een fles van 750 ml kost € 9.95, maar bestel je per twee of meer dan krijg je korting.Tevens is er al een geschenkset verkrijgbaar vanaf  € 19.95


HIDDIT Vegan Proteins

In een gezonde levenstijl hoort ook het voldoende binnenkrijgen van proteïne. Met name als je ook nog eens actief sport, zijn proteïne van belang bij het behouden van je spieren, botten, huid etc. Whey Shakes zijn daarom enorm populair onder sporters, maar diegenen met een koemelk allergie kunnen ze niet verdragen.  Hiddit heeft dan ook een reeks veganistische producten die je dus kunt gebruiken in plaats van Whey. Zo wordt de Pea Protein poeders (voor shakes, smoothies, pancakes, door de havermout etc) gemaakt van erwten. De vegan proteïne snack repen worden gemaakt van o.a. dadels, groente en noten. En het mooie is, er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige zoetstoffen in de producten van Hiddit! Zo wordt er thaumatine (plantaardig) toegevoegd aan de poeder en de repen zijn smakelijk genoeg om geen extra suiker toe te voegen. Daarnaast zijn er ook nog multivitamines en visolie capsules van dit merk verkrijgbaar.

De Vegan Proteine serie van HIDDIT is te koop bij diverse webwinkels of via hun eigen webshop. De Pea Protein kost € 25,95 en de repen zijn € 1.99.  Ga voor meer informatie naar de website van Hiddit.com.


KYWIE Amsterdam

Nu de dagen weer kouder worden, wordt het ook tijd om de eettafel in winterse sferen aan te kleden. En dan staat die zomerse wijnkoeler met bloemetjes er natuurlijk niet meer bij. KYWIE Amsterdam maakt wijnkoelers van schapenvacht, met een zachte binnenvoering. Het zijn net UGGS voor je flessen en zorgen ervoor dat je wijn mooi op temperatuur blijft. Zowel de witte wijn als je rode wijnen, maar ook champagne. De KYWIE is er in verschillende uitvoeringen:  Zo zijn er ‘Machetten’ die je eenvoudig over de fles heen schuift, maar ook complete koelers met een dichte onderkant en trekkoorden.

De KYWIE schapenvacht koelers zijn verkrijgbaar vanaf € 23.50. Ga voor meer informatie en bestellen naar de website van Kywie.com. Je ontvangt nu tijdelijk 20% Korting met de code: Lifestylelab2016KYWIE  (geldig tot 13 november 2016)


Jamie & Jumbo bijna-klaar-producten

Onze geliefde Jamie Oliver slaat de handen in een met Jumbo Supermarkten. Jamie komt namelijk met een reeks bijna-kant-en-klare maaltijden met een echte Jamie Oliver twist. De 34 gerechten zijn ideale hoofdgerechten met vlees, Kip of vis. En de bijgerechten zijn allen ook zeer smakelijk en kleurrijk en bevatten geen rare toevoegingen of smaakstoffen, zoals je van Jamie gewend bent.  Je kunt de gerechten met nog een kleine handeling zo afmaken. Zo hoef je de soep alleen nog maar aan de kook te brengen en te pureren. En bij de hemelse sukade hoef je alleen een flesje bier te gieten en de oven doet de rest van het werk. De gerechten zijn echt heerlijk op smaak!

De Jamie & Jumbo bijna-klaar-producten zijn te koop in alle Jumbo filialen en in de online winkel.  


Delicious.Food Productlijn

Iedereen kent Delicious Magazine wel, boordevol heerlijke recepten en lekkermakende foto’s. Delicious komt nu met een complete serie producten voor in de voorraadkast, zoals koffie, thee en jam. Met vrolijke polkadot print en heerlijk van smaak. Er leuk om ook cadeau te geven! In 2017 zullen er meer producten worden toegevoegd aan het assortiment van Delicous.Food. Dus hou ze in de gaten!

  • Delicious.koffiebonen – Intens & Notig of Mild & Fris   €8.80
  • Delicious.thee – diverse zwarte of groene thee melanges  € 6.60
  • Delicious.jam – diverse soorten met lekker veel fruit (65%)  € 2.25 / € 3.10
  • Delicous.pakket – samengestelde pakketten vanaf € 9,95

De Delicous.Food serie is momenteel verkrijgbaar via de webshop van Delicous


Tot zo ver lekkere inspiratie voor dit najaar! Mocht jij ook een van de producten of diensten (inmiddels) zelf uitgeprobeerd hebben, dan hoor ik graag wat je er van vind!

Dit artikel bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

7 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago